|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2014 10:33 am
Malreni  Woohoo! You got the " Fusion Master" achievement! 10 minutes ago cat_cool whoa! emotion_jawdrop 100?! gratulálok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2014 10:39 am
Yuki Naoto Malreni  Woohoo! You got the " Fusion Master" achievement! 10 minutes ago cat_cool whoa! emotion_jawdrop 100?! gratulálok! Aha. cat_biggrin Nem volt olyan nagy meló, mint gondolod. Mutatom miért. cat_xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2014 10:42 am
Malreni Aha. cat_biggrin Nem volt olyan nagy meló, mint gondolod. Mutatom miért. cat_xd áh, így tényleg nem vészes biggrin egyszerű és nagyszerű smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2014 10:46 am
Yuki Naoto Malreni Aha. cat_biggrin Nem volt olyan nagy meló, mint gondolod. Mutatom miért. cat_xd áh, így tényleg nem vészes biggrin egyszerű és nagyszerű smile Főleg, hogy az ingyen Charm Pack-eket az összes mule-ommal begyűjtöttem. Jelenleg több, mint ezer Charm van raktáron és a dobozok több, mint felét még nem nyitottam ki. cat_cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2014 11:51 pm
Nem vendelés, de elég durva ez nekem... Feltettem két Pink GoFusion Charm Packot 310-310 milláért és 2 perc múlva már el is vitték mindkettőt! Wow. Itt a history-jaÉs egy kis "in real": a Ketten Párizs ellen tv filmben lehet, hogy feltűnök majd, mint vonatkupéban almás pitét kínálgató lány, kb. 20-30 centiről vették, ahogy bambula* arccal kínálgatok, pedig sima statnak hívtak oda elvileg... surprised mg: Az egyik statiszta meg dohányzott a filmben, de amikor a stábtagok vették a mi oldalunkat a kupéban, az egyik stábtag bevállalta a szivarozást xd Érdekes volt. *bambula: rajztanárom szerette használni ezt a kifejezést...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2014 2:20 am
Obi Aoi Nem vendelés, de elég durva ez nekem... Feltettem két Pink GoFusion Charm Packot 310-310 milláért és 2 perc múlva már el is vitték mindkettőt! Wow. Itt a history-jaÉs egy kis "in real": a Ketten Párizs ellen tv filmben lehet, hogy feltűnök majd, mint vonatkupéban almás pitét kínálgató lány, kb. 20-30 centiről vették, ahogy bambula* arccal kínálgatok, pedig sima statnak hívtak oda elvileg... surprised mg: Az egyik statiszta meg dohányzott a filmben, de amikor a stábtagok vették a mi oldalunkat a kupéban, az egyik stábtag bevállalta a szivarozást xd Érdekes volt. *bambula: rajztanárom szerette használni ezt a kifejezést... Fú! Drukkolok, hogy benne legyél! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2014 7:33 am
Ha már itt tartunk, én a Fehér Istenben szerepeltem kábé két másodpercet, közönség voltam a zenekaros jelenetnél biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2014 8:56 am
ManaManami Ha már itt tartunk, én a Fehér Istenben szerepeltem kábé két másodpercet, közönség voltam a zenekaros jelenetnél biggrin Az jó smile Sok forgatás, kevés vagy nulla feltűnés, ez általános. Egyébként egy rokonom férje is benne volt a Fehér Istenben. De a családban másról nem tudok, aki statisztálna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2014 7:53 am
Jó látni hogy rendben vagyok ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2014 2:50 pm
nahát, egy Maci! biggrin
egyik nap munkába menet egy panel ajtaján ezt találtam. Először nem kaptam gyújtást, vissza kellett mennem, hogy jól láttam e, amit láttam :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2014 4:11 am
Sztyanime nahát, egy Maci! biggrin
egyik nap munkába menet egy panel ajtaján ezt találtam. Először nem kaptam gyújtást, vissza kellett mennem, hogy jól láttam e, amit láttam : Basszus.. Nekünk nem tanítottak középsuliban office mellé Gaiát... Kapják be. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2014 7:20 am
egyik nap munkába menet egy panel ajtaján ezt találtam. Először nem kaptam gyújtást, vissza kellett mennem, hogy jól láttam e, amit láttam : Ez marha nagy! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2014 9:10 am
egyik nap munkába menet egy panel ajtaján ezt találtam. Először nem kaptam gyújtást, vissza kellett mennem, hogy jól láttam e, amit láttam : Szuper Teddy visszatér ha nem bánjátok smile Erről rögtön az jut eszembe amikor informatikát keleltt tanulnom. Először azt hittem, hogy szerkesztésekről lesz szó meg minden erre azzal kellet ismerkednem hogy mi az egér, klaviatura, monitor.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2014 11:10 am
én kifejezetten örülök ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2014 11:35 am
egyik nap munkába menet egy panel ajtaján ezt találtam. Először nem kaptam gyújtást, vissza kellett mennem, hogy jól láttam e, amit láttam : Igen, ismertessék meg a Gaiát is xd Nem semmi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|