|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:54 am
[Blue Blood] Sayokun lepiej uwarzaj bo ten kotek jest szefem gildii blaugh Wielka Rybcia, mowicie? Heh... Koledzy... Kobieta kobieta na zawsze pozostanie, te urocze stworzonka mozna latwo sprowadzic z wyzszych sfer nizej... ale po co, jezeli mozna przydreptac do nich po zlotych schodkach? wink heart O.o" eeek... to ja tego ni skomentuje o.O gonk jesu nie nadazam za tymi mailami w mojej poczcie @ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:55 am
Prosze Lethiel...  *Spoglada na Tao* Tak, tak, o panience nadal pamietam, ale szykuje cos specjalnego wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:58 am
Baliaur *powjawia sie czerwono-czarna mgielka* ninja Heyka.... wink heart wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:58 am
[Blue Blood] Prosze Lethiel...  *Spoglada na Tao* Tak, tak, o panience nadal pamietam, ale szykuje cos specjalnego wink heart eek genialne whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:00 am
Sayokun eek genialne whee heart heart heart Nie.. no moze nie geenialne.. ale jak na 30 min. roboty z rozmowa z 5 osobami w tle, to nie powiem, nawet nawet wyszlo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:00 am
Christoff_Gangrell Baliaur *powjawia sie czerwono-czarna mgielka* ninja Heyka.... wink heart wink heart *ucieka w najciemniejszy kat gilddii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:01 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur *powjawia sie czerwono-czarna mgielka* ninja Heyka.... wink heart wink heart *ucieka w najciemniejszy kat gilddii* *podchodzi i mocno przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:03 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur *powjawia sie czerwono-czarna mgielka* ninja Heyka.... wink heart wink heart *ucieka w najciemniejszy kat gilddii* *podchodzi i mocno przytula* mglyt przytulic ni mozna xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:04 am
Christoff_Gangrell Lethiel Sayokun Christoff_Gangrell auć.... xp ale to był w rąsie tylko.... nie bój nic.... 'zatrzymuje pazury 3 cm przed twarzą chrisa' mam nadzieje stare *zabiera mu widly* uspokooj sie sweatdrop nooooo jak by mnie ktosik inny zlukał to tymm bardziej bym miał przerypane.... xp wink znaczy sie ja?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:04 am
Witam wszytkich zebranych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:06 am
Falcone Witam wszytkich zebranych *podlatuje do niego czarno-czerwona mgielka* cio ty mash w reku?? hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:06 am
Falcone Witam wszytkich zebranych Witam.. ale prosze, nie wsadz mi tego do oczu, dobrze? *usuwa sie z drogi, robi sobie drinka przy barku i zasiada na stolku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:07 am
Falcone Witam wszytkich zebranych wszyscy zebrani witajÄ… ciebie 3nodding A przynajmniej ja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|