|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:14 am
Kotku, Ty nie masz za grosz poetyckiej duszy! Mowie Ci, to bylo inaczej. On, przesuwajac swe cieple dlonie po jej szyi zatopil swoj wzrok w jej oczach. Ona usmiechnela sie delikatnie. Zaczela rozpinac jego koszule, by moc ja swobodnie zsunac. Pozniej sciagnela swoja koszulke. Polozyli sie na podlodze. Posadzka byla zimna. W rytm ich oddechow bily ich serca.. coraz szybciej.. i szybciej... i szyyybciej.. Az wreszcie, spelnieni w poczuciu ogarniajacej rozkoszy zlapali swoje dlonie... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:15 am
Kujonka [Blue Blood] Kujonka Zaraz dostane świra... Mó chłopak napisał sobie cos na opisie, jak mnie nie było i nie wiem co stare (jeszcze nie wszedł na gg). Jakaś dziewczyna z klasy napisała mi: "to nie moja wina, miej do niego pretensje"... I mnie zablokowała. A ja kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi sweatdrop eek Jak to nie wiesz? Byli razem, zostali sami w pomieszczeniu. Niezreczna cisza przepelniala ich umysly a serce kazdego bilo coraz bardziej... "Czy chcesz... " - sprobowal chlopak i zajakal sie "tak, chce" - odpowiedziala dziewczyna. Ich usta przywarly do siebie i znalazly wspolny jezyk... ;> Troche wyobrazni malutka, a nie.. wink heart Buahahaha... Oni się szczerze nienawidzą... blaugh blaugh blaugh O to mogę być spokojna... Już wiem o co chodzi... Jaka intryga z tego wyszła... Jasne.. Ja mu przetrzepie co nie co w szkole... To że się kłóci z jedną dziewczyną to nie znaczy że musi blokować tych co się z niż zadają (ale mnie jakos nie zablokował, nie? blaugh )... stressed stressed stressed A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:20 am
Christoff_Gangrell A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^ witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:21 am
Lethiel Christoff_Gangrell A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^ witaj 4laugh *przytulas* Heyeczka... *Buziaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:27 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^ witaj 4laugh *przytulas* Heyeczka... *Buziaczek* stare heyeczka 'wali chrisa przez łeb widłami'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:29 am
Sayokun Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^ witaj 4laugh *przytulas* Heyeczka... *Buziaczek* stare heyeczka 'wali chrisa przez łeb widłami' xd xd xd *skacze na Sayo* witaj 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:30 am
Lethiel Sayokun stare heyeczka 'wali chrisa przez łeb widłami' xd xd xd *skacze na Sayo* witaj 4laugh whee whee whee witaj piękności heart heart heart 'przytula i całuje' heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:30 am
Sayokun Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell A kiedyś mówiłem że życie to jedna wielak kiczowata telenowela.... Heyka tak wogóle.....^^ witaj 4laugh *przytulas* Heyeczka... *Buziaczek* stare heyeczka 'wali chrisa przez łeb widłami' auć.... xp ale to był w rąsie tylko.... nie bój nic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:31 am
witam was. razz jak podoba sie śnierzek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Kotku, Ty nie masz za grosz poetyckiej duszy! Mowie Ci, to bylo inaczej. On, przesuwajac swe cieple dlonie po jej szyi zatopil swoj wzrok w jej oczach. Ona usmiechnela sie delikatnie. Zaczela rozpinac jego koszule, by moc ja swobodnie zsunac. Pozniej sciagnela swoja koszulke. Polozyli sie na podlodze. Posadzka byla zimna. W rytm ich oddechow bily ich serca.. coraz szybciej.. i szybciej... i szyyybciej.. Az wreszcie, spelnieni w poczuciu ogarniajacej rozkoszy zlapali swoje dlonie... wink heart to dość szybko do tego spełnienia doszli... blaugh Chyba pominąłeś co najmniej 4 stronicowy opis co robili aby "dojść"..ale tego nasza koleżanka chyba by nie zniosła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:32 am
Christoff_Gangrell auć.... xp ale to był w rąsie tylko.... nie bój nic.... 'zatrzymuje pazury 3 cm przed twarzą chrisa' mam nadzieje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:33 am
Lady Karen ale tego nasza koleżanka chyba by nie zniosła xd Wlasciwie to pomyslalem o tym samym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|