|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:25 am
MRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan MRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh witaj *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Luv U" to nic innego jak pieszczotliwie "kocham Cie" lub (w szczegolnosci w USA) "bardzo Cie lubie". Skrot pochodzi od fonetycznej wymowy slowa "love", samo U to nic innego jak gloska wymawiana jako "ju" czyli skrot slowa "you"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:26 am
Lethiel Sei chan MRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh witaj *przytuulas* Mraaaa*Skacze na Lethi*Mraaaa xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:27 am
musze juz leciec 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Telandrel HAHAHAHA, Czad zawsze o takich mazylem i ksztalt zmieniają *bawi sie rekawicami* *skok na Telandrela* witaj 4laugh *rozklada szeroko rece zeby nie pokaleczyc lodowymi pazurami* Czesc Kujanka mysle ze Love You ktos ci to fonetycznie zapisal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan MRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh witaj *przytuulas* Mraaaa*Skacze na Lethi*Mraaaa xd xd xd hieh xd *upada* cio taki dobry hoomoorek ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:28 am
Dobra, Yumcio ucieka...pora obudzić Fil, zrobić popcorn i zagonić ją do robienia sesji XD... Papa wszystkim^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:28 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan MRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh witaj *przytuulas* Mraaaa*Skacze na Lethi*Mraaaa xd xd xd hieh xd *upada* cio taki dobry hoomoorek ?? whee Dobry to by był gdyby mi sklepy działały xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:29 am
Telandrel Lethiel Telandrel HAHAHAHA, Czad zawsze o takich mazylem i ksztalt zmieniają *bawi sie rekawicami* *skok na Telandrela* witaj 4laugh *rozklada szeroko rece zeby nie pokaleczyc lodowymi pazurami* Czesc Kujanka mysle ze Love You ktos ci to fonetycznie zapisal lol... fajne pazoorki 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:30 am
Yumehayla Dobra, Yumcio ucieka...pora obudzić Fil, zrobić popcorn i zagonić ją do robienia sesji XD... Papa wszystkim^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|