|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:10 am
BeeWolf_san Wciska mu flaszke, a dziwne bo nie alkocholu tylko na "pchły" srodek. Walcz z nimi ...
...moze byc mrgreen calkiem spoko... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 12:45 pm
revcat BeeWolf_san Wciska mu flaszke, a dziwne bo nie alkocholu tylko na "pchły" srodek. Walcz z nimi ... ...moze byc mrgreen calkiem spoko... xd ciesze sie, twoim szczesciem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 12:58 pm
*wpada na posterunek*
*wyciaga butelke bimbru*
*polewa do szklanki*
wpadlem na male co nie co...
*pije*
*wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 2:23 pm
Kiray *wpada na posterunek* *wyciaga butelke bimbru* *polewa do szklanki* wpadlem na male co nie co... *pije* *wychodzi* >kicha< >Wielki gil zwiza mu z nosa< >łapie go pomiedzy palec wskazujący a kciuk< >wyciaga< >gil sie ciagnie jak ser na pizzy< >pstryk< >gil peka i z ogromna siła uderza o dłoń i sie owija do okoła niej< >oblizuje reke< MMmmmmmmmmmmrrrrrrrrraaaaaaaaa słony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 3:05 am
dupa...
dupa dupa
i na koniec dupa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 9:16 am
Kiray dupa... dupa dupa i na koniec dupa... >wypina na niego pośladki< >ściaga spodnie< >oddaje w jego strone kał<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 2:21 am
BeeWolf_san Kiray dupa... dupa dupa i na koniec dupa... >wypina na niego pośladki< >ściaga spodnie< >oddaje w jego strone kał<*nadstawia torebke* *torebka sie napelnia* *zabezpiecza torebke i chowa ja do magazynu* i w tten sposob zdobylismy bron biologiczna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 6:10 am
Kiray BeeWolf_san Kiray dupa... dupa dupa i na koniec dupa... >wypina na niego pośladki< >ściaga spodnie< >oddaje w jego strone kał<*nadstawia torebke* *torebka sie napelnia* *zabezpiecza torebke i chowa ja do magazynu* i w tten sposob zdobylismy bron biologiczna mrgreen Teraz tylko pozostaje nam przygotować plan podbicia Gai z jej pomoca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 10:27 am
Partyzanci, partyzanci, trzeba kogos napisac przeprowadzic, akcje nie koniecznie harytatywna,mordujmy, palmy, gwałćmy, nie koniecznie w tej kolejnosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 5:58 am
ale mnie plery napierdzielaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 7:40 am
Jak milo... Niby platny dzien wolny, ale na dworze pada, wieje i zawierucha wiec i tak bym nic nie zrobil. Dobrze ze poszedlem do pracy...
Z drugiej strony, ile moze padac w maju, to juz drugi tydzien z rzedu...
Chce ten czerwony ninja-szalik !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 9:28 am
racqel  tabletki na depresje chyba nie twoje ... A nawiasem mowiac, to ile srednio dni w roku pada w INGLANDZIE ? Ozzy było nie pic z kibiolami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 9:50 am
uch, ale sobie narobiłam... wczoraj byłam na Dezerterze... nie dosc, że sie pochorowałam (kto by pomyslał, że mi chłodek zaszkodzi...), to szyja mi coś nie chce głowy trzymać... no i cholera skąd te siniaki...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:25 pm
EvilYuki uch, ale sobie narobiłam... wczoraj byłam na Dezerterze... nie dosc, że sie pochorowałam (kto by pomyslał, że mi chłodek zaszkodzi...), to szyja mi coś nie chce głowy trzymać... no i cholera skąd te siniaki...? moze pan policjant ci lape wykrencil sweatdrop bo stwierdzil ze napewno w samochodzie masz narkotyki sweatdrop Ehhhhh... nienawidze psowni stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|