|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2014 2:43 am
Lucia LeFay Xanvie Hát az új menüsor kissé engem is meglepett. Először nem is értettem, kerestem hol a Home menüpont, mire rájöttem, hogy már nincs. Helyette a cash és a GoFusion kaptak menüpontot. Na gondoltam, hogy már nagyon, illetve túlságosan felkapták ezeket. Pláne a cash-t, ami már így is jó ideje túl sok figyelmet kap, erre még külön menüpontot is kapott. rolleyes Bár mondjuk úgy félig-meddig létezik még a Home menüpont, de csak bejelentkezésnél a tartalma. Nem csak bejelentkezésnél jelenik meg,az avi melletti gaiaonline feliratra kattintva is be lehet hozni. Végülis jó,mert azon az oldalon is van még daily chance. Aha, ja oké. Nem tudtam, hogy odakattintva is be lehet hozni a Home menüpontot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2014 7:49 am
Malreni WOW! Gratula! cat_biggrin Köszi smile No, kinyaraltam magam. Kicsit szokatlan valóban, hogy hiányzik a Home... De legalább nem szabták át a címsor stílusát... Rengeteg a recolor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2014 11:06 am
Ma vagyok kilenc Gaia éves! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2014 5:25 am
Malreni Ma vagyok kilenc Gaia éves! cat_biggrin eek surprised Gratulálok! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2014 11:39 am
Utólag is gratuláció az itteni 9 évedhez!
Amúgy mintha az event-en a szerencsekerekes, meg a lufis játék is nem nyereményt adna gold-ban, ha azt nyerünk benne, hanem mintha azt elvenné. Legalábbis nálam utána csökkent a gold mennyisége. Most ez vagy egy globális hiba, vagy direkt ilyenre csinálták rossz viccből.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2014 1:03 pm
Xanvie Utólag is gratuláció az itteni 9 évedhez! Amúgy mintha az event-en a szerencsekerekes, meg a lufis játék is nem nyereményt adna gold-ban, ha azt nyerünk benne, hanem mintha azt elvenné. Legalábbis nálam utána csökkent a gold mennyisége. Most ez vagy egy globális hiba, vagy direkt ilyenre csinálták rossz viccből. Az egész event egy nagy pénznyelő, aminek személy szerint én örülök.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2014 1:05 pm
Yuki Naoto Malreni Ma vagyok kilenc Gaia éves! cat_biggrin eek surprised Gratulálok! biggrin Köszönöm! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2014 2:11 pm
Malreni Ma vagyok kilenc Gaia éves! cat_biggrin Gratula, szép évforduló smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2014 12:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2014 4:46 am
Malreni Xanvie Utólag is gratuláció az itteni 9 évedhez! Amúgy mintha az event-en a szerencsekerekes, meg a lufis játék is nem nyereményt adna gold-ban, ha azt nyerünk benne, hanem mintha azt elvenné. Legalábbis nálam utána csökkent a gold mennyisége. Most ez vagy egy globális hiba, vagy direkt ilyenre csinálták rossz viccből. Az egész event egy nagy pénznyelő, aminek személy szerint én örülök. Azt én is észrevettem, hogy ez az event goldnyelő is egyben. Ám nem csak az, nem főleg erre megy ki az egész, hiszen itt is reklámozzák, hogy vegyünk cash-t, még a támadásoknál, gyógyításoknál is. De azért akkor nem kéne a Flash játékokban nyereményként nevezve feltüntetniük azt, ami valójában nem az, hanem annyi gold-ot vesz el. Valahogy ezt kellett volna kiírniuk enyhén a játékokba, hogy ez elveszi a gold-ot, nem pedig nyereményként adja. Ha a goldnyelés továbbra is használ, hogy az infláció csökkenjen, akkor jó. De eddig nem úgy néz ki, hogy a goldnyelések nagyon beváltak volna. Inkább csak nagyobb lett az infláció, még akkor is, ha nem teljesen a goldnyelők miatt, hanem mint tudjuk, más dolgok miatt is. Ha sok a goldnyelőbe adakozás, akkor jobban vesznek cash-t és abból nagyobb eséllyel gold-ot és így tovább. Erről itt korábban kicsit beszéltem még az 500. aloldalon és volt aki egyetértett. Plusz nemrég az egyik daily chance-ből én is kaptam olyan GoFusion csomagot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 9:41 am
Na, megoldódott a rejtély! Unique Charm-ot (  ) az új, az az negyedik játékból lehet szerezni! A harmadik nehézségi fokozaton kell kipörgetni három szárnyat, hogy kapj egy Unique Charm-ot. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 1:51 pm
Találtam egy free charmot is belőle most posztoltam nektek cat_mrgreen
Másik téma: holnap angol szóbeli vizsgám lesz pénteken meg az írásbeli! Szurkoljatk nekem! cat_redface cat_pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 11:11 pm
Az Timmy Találtam egy free charmot is belőle most posztoltam nektek cat_mrgreen
Másik téma: holnap angol szóbeli vizsgám lesz pénteken meg az írásbeli! Szurkoljatk nekem! cat_redface cat_pirate Drukkolok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 11:30 pm
Az Timmy Találtam egy free charmot is belőle most posztoltam nektek cat_mrgreen
Másik téma: holnap angol szóbeli vizsgám lesz pénteken meg az írásbeli! Szurkoljatk nekem! cat_redface cat_pirate Sok sikert! és köszi a wing charmot :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|