|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:02 am
Yumehayla czy wam też kurczak nie pozwala wejść do ekwipunku gonk ? eek ze co? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:03 am
Wodzu Lethiel [Blue Blood] Wodzu A moze masz tam head protector?? xd Buahahaha Head Protector? Brzmi jak koncentrat do ochrony twarzy biggrin DDD naryyyyyyysooj mi cos whee whee whee ... proooooooshu 4laugh whee nie wiem czy tu wyjdzie, ale sprobojmy.. biggrin [wiem ze to nie do mnie.. razz ] ..()-() .(o_o) (")_(") ascii sie klania.. biggrin O.o ... jaki fajniuuuusi whee dziekoowac xd *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:05 am
Sprawdzilem, i ja tam nie mam zadnego kurczaka...XD
..()-() .(^.^) .(")_(")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:05 am
Delisa Yumehayla czy wam też kurczak nie pozwala wejść do ekwipunku gonk ? eek ze co? gonk Chicken database xd ...dopiero teraz mnie wpuścił XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:06 am
Wodzu Sprawdzilem, i ja tam nie mam zadnego kurczaka...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Sprawdzilem, i ja tam nie mam zadnego kurczaka...XD ..()-() .(^.^) .(")_(") O.o ... 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Delisa Yumehayla czy wam też kurczak nie pozwala wejść do ekwipunku gonk ? eek ze co? gonk Chicken database xd ...dopiero teraz mnie wpuścił XD wow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:08 am
ja sie poddaje nie moge wyslac dotacji ;( gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:08 am
Dobra, ja sie ulatniam... do zoabaczyska jutro.. biggrin
\/\/ 0 |) 2 \/ 23g |\|4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:09 am
Wodzu Dobra, ja sie ulatniam... do zoabaczyska jutro.. biggrin \/\/ 0 |) 2 \/ 23g |\|4 papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:11 am
cirilla-chan ja sie poddaje nie moge wyslac dotacji ;( gonk crying Em.. czy mi sie zdaje, czy chcesz zaplacic 2 dolary za list?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:12 am
Ciri...To ty masz tego całego paypala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:12 am
[Blue Blood] cirilla-chan ja sie poddaje nie moge wyslac dotacji ;( gonk crying Em.. czy mi sie zdaje, czy chcesz zaplacic 2 dolary za list? chce zadotowac gaie a list to juz inna bajka >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:13 am
Wodzu Dobra, ja sie ulatniam... do zoabaczyska jutro.. biggrin \/\/ 0 |) 2 \/ 23g |\|4 papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:13 am
Yumehayla Ciri...To ty masz tego całego paypala? nie mam bo tam nie ma Polski... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|