|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:50 am
Wodzu A tak sie zapytam, wiadomo, kto jest najmlodzy u nas w gildii?? chyba ja i Qatryk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:51 am
[Blue Blood] Jak wam sie podoba, zwierzaczki? 3nodding  O.o ... slooodkie !!! whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:52 am
Sayokun cirilla-chan co ty amsz na glowie i rece? eek itemy z nowych letterquote] duzo jeszcze masz tychc ciuchow u siebie ww szafie?? A moze masz tam head protector??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:52 am
hejka tym co przyszli whee whee whee whee whee Blood- ten rysunek jest zajefajny i slodki whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:53 am
Wodzu A moze masz tam head protector?? xd Buahahaha Head Protector? Brzmi jak koncentrat do ochrony twarzy biggrin DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:54 am
Yumehayla Wodzu Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? wiesz,sadze ze tak, i ciri tez... To ty potwierdziles zwrot kasy?? bo jakosnagle mi sporo przyszlo... biggrin Nio^^...dzięki raz jeszcze za pożyczkę^^... znaczy ile?? ja mam prawie [jeszcze 3.5 miecha] 17.. razz Jezu, Blue blood, ty masz head protector.. odsprzedaj mi go... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:56 am
Delisa Wodzu A tak sie zapytam, wiadomo, kto jest najmlodzy u nas w gildii?? chyba ja i Qatryk blaugh chyba jeszcze jest ntsumi aya xp super blueblood
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:56 am
[Blue Blood] Wodzu A moze masz tam head protector?? xd Buahahaha Head Protector? Brzmi jak koncentrat do ochrony twarzy biggrin DDD naryyyyyyysooj mi cos whee whee whee ... proooooooshu 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:57 am
Wodzu Yumehayla Wodzu Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? wiesz,sadze ze tak, i ciri tez... To ty potwierdziles zwrot kasy?? bo jakosnagle mi sporo przyszlo... biggrin Nio^^...dzięki raz jeszcze za pożyczkę^^... znaczy ile?? ja mam prawie [jeszcze 3.5 miecha] 17.. razz Jezu, Blue blood, ty masz head protector.. odsprzedaj mi go... biggrin -_- jak już to forehead protektor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:58 am
hejka tym co przyszli whee whee whee whee whee Blood- ten rysunek jest zajefajny i slodki whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:59 am
Lethiel [Blue Blood] Wodzu A moze masz tam head protector?? xd Buahahaha Head Protector? Brzmi jak koncentrat do ochrony twarzy biggrin DDD naryyyyyyysooj mi cos whee whee whee ... proooooooshu 4laugh whee nie wiem czy tu wyjdzie, ale sprobojmy.. biggrin [wiem ze to nie do mnie.. razz ] ..()-() .(o_o) (")_(") ascii sie klania.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:00 am
-_- idę na korki z niemca wracam za 1h -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 8:01 am
i wreszcie skonczylam anglika! xd papatki Say sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Wodzu Yumehayla Wodzu Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? wiesz,sadze ze tak, i ciri tez... To ty potwierdziles zwrot kasy?? bo jakosnagle mi sporo przyszlo... biggrin Nio^^...dzięki raz jeszcze za pożyczkę^^... znaczy ile?? ja mam prawie [jeszcze 3.5 miecha] 17.. razz Jezu, Blue blood, ty masz head protector.. odsprzedaj mi go... biggrin -_- jak już to forehead protektor zwal jak zwal, chodzi o ochraniacz na czolo, a'la naruto...[O_O]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy wam też kurczak nie pozwala wejść do ekwipunku gonk ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|