|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:43 am
[jeb-gleba] ciri, co ci sie stalo?? co zes sie tak odpicowala?? jak dla mnie bomba... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:44 am
Wodzu [jeb-gleba] ciri, co ci sie stalo?? co zes sie tak odpicowala?? jak dla mnie bomba... biggrin o.O eek juz kolejnyfacet tak reaguje... moze to nowe perfumy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:45 am
co ty amsz na glowie i rece? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:46 am
cirilla-chan Wodzu [jeb-gleba] ciri, co ci sie stalo?? co zes sie tak odpicowala?? jak dla mnie bomba... biggrin o.O eek juz kolejnyfacet tak reaguje... moze to nowe perfumy? sweatdrop nie wiem, ale wygladasz zarabiscie.. biggrin ej, ludu zerknijcie na mojego questa, i chociaz zbumpujcie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:47 am
Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu nie wiem, ale wygladasz zarabiscie.. biggrin ej, ludu zerknijcie na mojego questa, i chociaz zbumpujcie.. biggrin dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A tak sie zapytam, wiadomo, kto jest najmlodzy u nas w gildii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? witaj Yumus... *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? wiesz,sadze ze tak, i ciri tez... To ty potwierdziles zwrot kasy?? bo jakosnagle mi sporo przyszlo... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:50 am
Jak wam sie podoba, zwierzaczki? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Yumehayla Hej wam^^! Dobrze słyszę że zdjęcie robicie^^? A ja na nim będę? A ja...? wiesz,sadze ze tak, i ciri tez... To ty potwierdziles zwrot kasy?? bo jakosnagle mi sporo przyszlo... biggrin Nio^^...dzięki raz jeszcze za pożyczkę^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cirilla-chan co ty amsz na glowie i rece? eek itemy z nowych letterquote] a aha... sluchajcie jak wysylam dotacje... jezeli aj chce dostac list to wyslam na swoje imie a jak kumplowi to na jego tak? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|