|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:21 am
Taaak.. GG niestety ma to do siebie, iz nie mozna zobaczyc rozmowcy.. razz A pozatym wole rozmowe live, cchyba ze nie ma takiej mozliwosci....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:23 am
Wodzu Taaak.. GG niestety ma to do siebie, iz nie mozna zobaczyc rozmowcy.. razz A pozatym wole rozmowe live, cchyba ze nie ma takiej mozliwosci.... uwierz mi ja też bym wolał rozmowę live z pewną osobą heart teraz popytamy ciebie dlaczego w sygnaturce baliaur tak blisko ciebie stoi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:26 am
tio ja zmyku sobie pograc .. bede pooźniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Omi, a ty znasz Bewewolfa na zywca??? niom ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel tio ja zmyku sobie pograc .. bede pooźniej 3nodding papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crying Net mi się psuje! Lecem, papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:27 am
Czarny crying Net mi się psuje! Lecem, papa! narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:28 am
Sayokun Wodzu Taaak.. GG niestety ma to do siebie, iz nie mozna zobaczyc rozmowcy.. razz A pozatym wole rozmowe live, cchyba ze nie ma takiej mozliwosci.... uwierz mi ja też bym wolał rozmowę live z pewną osobą heart teraz popytamy ciebie dlaczego w sygnaturce baliaur tak blisko ciebie stoi wink moze dlatego, ze to ja ja robiel[no dobra, to jest wersja chrissa, ale niedlogo bedzie dostepna moja...:p] A pozatym, to jakos tak ustwailismy... biggrin Ostatnio wpdlem w dziwny nawyk sklejania roznych rzeczy z avatarke, wiec to jest tylko jedna z kilkudziesieciu.. a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:29 am
Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:33 am
Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh na pewno bede na nim ja, chriss, karina, Say, lethiel, czarny, omi, beewolf, baliur, juliangel[bo chriss mi truje..:p], kukus, a dalej sie zobaczy... jesli kogos pominalem to sorki wielkie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:34 am
Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh a ja ?? xd .. ( nie ma mnie blaugh .. tylko sie wam wydaje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:34 am
Wodzu Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh na pewno bede na nim ja, chriss, karina, Say, lethiel, czarny, omi, beewolf, baliur, juliangel[bo chriss mi truje..:p], kukus, a dalej sie zobaczy... jesli kogos pominalem to sorki wielkie.. yay.. bede !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:35 am
Wodzu Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh na pewno bede na nim ja, chriss, karina, Say, lethiel, czarny, omi, beewolf, baliur, juliangel[bo chriss mi truje..:p], kukus, a dalej sie zobaczy... jesli kogos pominalem to sorki wielkie.. fajnie blaugh ale te osoby sie nie sklanuja do liczby 30! xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:35 am
Lethiel Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh a ja ?? xd .. ( nie ma mnie blaugh .. tylko sie wam wydaje) będziesz będziesz 'przytula' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:37 am
Delisa Wodzu Delisa Wodzu a tak perzy okazji., to biecalem Karinie, ze zrobie zdjecie najczesciej dostepnych gildiowiczow [okolo 30 osob] w formie zdjecia klasowego.. biggrin a ja na nim bedem? blaugh na pewno bede na nim ja, chriss, karina, Say, lethiel, czarny, omi, beewolf, baliur, juliangel[bo chriss mi truje..:p], kukus, a dalej sie zobaczy... jesli kogos pominalem to sorki wielkie.. fajnie blaugh ale te osoby sie nie sklanuja do liczby 30! xd wink a po co?? w gildii jest okolo 150 osob.. te 30 zawsze sie znajdzie.. dajce mi tylko czas to przyszlego tygodnia, to przez weekend to zrobie... tylko jeszcze jakies fajne tlo znalezc musze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|