|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:08 am
Lethiel Wodzu jest jej zdjecie w naszej galerii?? *zooca w wodza poduszką* a na co ci ?? stare .... A JAK SADZISZ?? powiesze sobie nad lozkiem, i bede co dzien do niego hm... wzdychal.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:08 am
Wodzu Lethiel Wodzu jest jej zdjecie w naszej galerii?? *zooca w wodza poduszką* a na co ci ?? stare .... A JAK SADZISZ?? powiesze sobie nad lozkiem, i bede co dzien do niego hm... wzdychal.. razz xd .... faajnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:10 am
Wodzu A JAK SADZISZ?? powiesze sobie nad lozkiem, i bede co dzien do niego hm... wzdychal.. razz stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak poza tym tio witajcie 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:11 am
Lethiel Wodzu Lethiel Wodzu jest jej zdjecie w naszej galerii?? *zooca w wodza poduszką* a na co ci ?? stare .... A JAK SADZISZ?? powiesze sobie nad lozkiem, i bede co dzien do niego hm... wzdychal.. razz xd .... faajnie xp Nie tak poprostu pytam, bo widzialem juz Omi, i teraz czas na kogos innego.. biggrin my z chrissem wczoraj dzwonilismy do Baliur.. Karte nam zzarlo [bo na koma], a ponad 7 impulsow to wogole poszlo na jej smichy... biggrin Ale musze przyznac ze glos masliczny.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel a tak poza tym tio witajcie 4laugh whee ^^ 'skok na lethiel' heart heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć, ludziu! Heyka, Lethiel!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka tym co przyszli whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:12 am
Sayokun Lethiel a tak poza tym tio witajcie 4laugh whee ^^ 'skok na lethiel' heart heart heart whee Grrrtygrysie, biez ja.. biggrin [smiech]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:13 am
Czarny Cześć, ludziu! Heyka, Lethiel! 4laugh *przytuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:14 am
Wodzu Sayokun Lethiel a tak poza tym tio witajcie 4laugh whee ^^ 'skok na lethiel' heart heart heart whee Grrrtygrysie, biez ja.. biggrin [smiech] xd xd xd .. eme... witaj Sayo blaugh *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:15 am
Lethiel Wodzu Sayokun Lethiel a tak poza tym tio witajcie 4laugh whee ^^ 'skok na lethiel' heart heart heart whee Grrrtygrysie, biez ja.. biggrin [smiech] xd xd xd .. eme... witaj Sayo blaugh *przytuuuuuulas* witaj blaugh blaugh blaugh 'przytula i całuje' heart jak ja dawno z tobą się nie witałem szczegulnie przez gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:17 am
Omi, a ty znasz Bewewolfa na zywca???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:17 am
Sayokun witaj blaugh blaugh blaugh 'przytula i całuje' heart jak ja dawno z tobą się nie witałem szczegulnie przez gg xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|