|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:16 am
Yumehayla Delisa Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? hejka 4laugh ja jush skonczylam lekcje blaugh Farciara^^...a mnie dziś w szkole wogóle nie było...siedzę sobie z koleżanką przed kompem i gadamy, a potem zjemy spagetti i zrobimy sesję rpg-ową XD...nie ma to jak dom bez rodziców XD No ladnie xD A wampi u dentysty cierpial xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:17 am
buuu ale mi net slabo dziala i eternal lands mi juz 20 min sie sciaga crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:17 am
Falcone Delisa Falcone Chce ktos kupic tanio ogonek liska question ja chce xd ale mam tylko 1k sad masz moze przynete do rybek question 1 k starczy + przyneta jak masz wink ale przynet sie nie da wysylac sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:18 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Poke miksture*Pokazuje rózową fiolkę*Zmienia w losowego pokemona xd *zmienia się w Articuno* duży, rzadki, NIEBIESKI i ma skrzydła...od biedy ujdzie XD...będę wmawiać ludziom że jestem lodowym feniksem XD Wole coś mniejszego*Rzuca w niego druga fiolką*PUFF!!!*Yume zmienia się w Azurilla*Nyu^ ^ Słodki^_^ dobra artiucono to wiem co to bo kiedys gralem w pokemony a game boy ale ten drugi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:18 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Poke miksture*Pokazuje rózową fiolkę*Zmienia w losowego pokemona xd *zmienia się w Articuno* duży, rzadki, NIEBIESKI i ma skrzydła...od biedy ujdzie XD...będę wmawiać ludziom że jestem lodowym feniksem XD Wole coś mniejszego*Rzuca w niego druga fiolką*PUFF!!!*Yume zmienia się w Azurilla*Nyu^ ^ Słodki^_^ Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk gonk gonk !!! To nie ma skrzydeł crying !!! Nie ciem crying crying crying !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:19 am
Yumehayla Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk gonk gonk !!! To nie ma skrzydeł crying !!! Nie ciem crying crying crying !!! To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:19 am
Sei chan To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ pokemaniak stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:20 am
Falcone Sei chan To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ pokemaniak stare I do tego jestem z tego dumna xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:21 am
Falcone wiec wystarczy ci 1k? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:21 am
Sei chan Yumehayla Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk gonk gonk !!! To nie ma skrzydeł crying !!! Nie ciem crying crying crying !!! To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ - -...to miał być ładny ptasiek- -...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:22 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk gonk gonk !!! To nie ma skrzydeł crying !!! Nie ciem crying crying crying !!! To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ - -...to miał być ładny ptasiek- -... Swablu jest ładny mały niebieski i skrzydła ma jakby z chmurek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:24 am
Sei chan Falcone Sei chan To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ pokemaniak stare I do tego jestem z tego dumna xd xd sei wejdz na www.tppcrpg.net
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk gonk gonk !!! To nie ma skrzydeł crying !!! Nie ciem crying crying crying !!! To..*Rzuca kolejna fiolką*PUFF!!*Yume zmienia się w Swablu*Nyu^ ^ Ptasiek^_^ - -...to miał być ładny ptasiek- -... Swablu jest ładny mały niebieski i skrzydła ma jakby z chmurek whee To jeszcze ujdzie, ale articuno był ładniejszy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Falcone wiec wystarczy ci 1k? sweatdrop jestes? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:25 am
Yumehayla To jeszcze ujdzie, ale articuno był ładniejszy crying A najfajniejsze jest to że druga forma swablu jest już smokiem nie ptakiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|