|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 10:37 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san pokaze wam cos biggrin Moje prace zawsze wzbudzaja poruszenie smile A teraz zagrajmy w mała gre o pieknej nazwie ... biggrin "CO TO, KTO TO ?" wiec zgadujcie biggrin  Nie wiem.. strzelam, po ozdobag w uszach i pod dolna warga stwierdzam ze to Kukus. Co wygralam? Prawdopodobnie nic, mozesz biggrin tez cos narysowac. Eeee to lypaa... Nie bede juz rysowala. Matka wygrala ze mna wojne o rysowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 1:37 pm
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san pokaze wam cos biggrin Moje prace zawsze wzbudzaja poruszenie smile A teraz zagrajmy w mała gre o pieknej nazwie ... biggrin "CO TO, KTO TO ?" wiec zgadujcie biggrin  Nie wiem.. strzelam, po ozdobag w uszach i pod dolna warga stwierdzam ze to Kukus. Co wygralam? Prawdopodobnie nic, mozesz biggrin tez cos narysowac. Eeee to lypaa... Nie bede juz rysowala. Matka wygrala ze mna wojne o rysowanie. Marudzisz. a ja nasmarkałem sobie na klawiaturę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 1:58 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san pokaze wam cos biggrin Moje prace zawsze wzbudzaja poruszenie smile A teraz zagrajmy w mała gre o pieknej nazwie ... biggrin "CO TO, KTO TO ?" wiec zgadujcie biggrin  Nie wiem.. strzelam, po ozdobag w uszach i pod dolna warga stwierdzam ze to Kukus. Co wygralam? Prawdopodobnie nic, mozesz biggrin tez cos narysowac. Eeee to lypaa... Nie bede juz rysowala. Matka wygrala ze mna wojne o rysowanie. Marudzisz. a ja nasmarkałem sobie na klawiaturę. Fajnie mrgreen ale probowala nie bede. Zgadnij kto to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 12:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 6:18 am
Wystarczylo przerzucic kilka tematow na poggu, rzucic okiem tu i tam i od razu przypomina mi sie czemu juz nie wchodze na gaie... Smutno tu, towarzysze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 6:42 am
racqel Wystarczylo przerzucic kilka tematow na poggu, rzucic okiem tu i tam i od razu przypomina mi sie czemu juz nie wchodze na gaie... Smutno tu, towarzysze. No strasznie smutno, bida zawitała do nas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 12:27 am
BeeWolf_san No strasznie smutno, bida zawitała do nas... ale to raczej tak ogolnie o Gai, BO PRZECIEZ POARTIZANY TRZYMAJA FASON JAK ZAWSZE. I pozdrawiam wszystkich opozycjonistow oraz wywrotowcow przy okazji. Szalom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 12:35 am
racqel BeeWolf_san No strasznie smutno, bida zawitała do nas... ale to raczej tak ogolnie o Gai, BO PRZECIEZ POARTIZANY TRZYMAJA FASON JAK ZAWSZE. I pozdrawiam wszystkich opozycjonistow oraz wywrotowcow przy okazji. Szalom! nu witam witam generala dawno nie widzianego 3nodding no oczywiscie z e RP trzyma fason jak zawsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:12 am
Twistus racqel BeeWolf_san No strasznie smutno, bida zawitała do nas... ale to raczej tak ogolnie o Gai, BO PRZECIEZ POARTIZANY TRZYMAJA FASON JAK ZAWSZE. I pozdrawiam wszystkich opozycjonistow oraz wywrotowcow przy okazji. Szalom! nu witam witam generala dawno nie widzianego 3nodding no oczywiscie z e RP trzyma fason jak zawsze mrgreen kilka miesiecy bez sztucznych komputerowych spolecznosci stworzonych dla kasy dobrze mi robi od czasu do czasu. scialem wlosy przedwczoraj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:02 pm
racqel Twistus racqel BeeWolf_san No strasznie smutno, bida zawitała do nas... ale to raczej tak ogolnie o Gai, BO PRZECIEZ POARTIZANY TRZYMAJA FASON JAK ZAWSZE. I pozdrawiam wszystkich opozycjonistow oraz wywrotowcow przy okazji. Szalom! nu witam witam generala dawno nie widzianego 3nodding no oczywiscie z e RP trzyma fason jak zawsze mrgreen kilka miesiecy bez sztucznych komputerowych spolecznosci stworzonych dla kasy dobrze mi robi od czasu do czasu. scialem wlosy przedwczoraj. No to rewolucja umysłowa widze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:25 pm
kusza ujnia z pasztetem co to ma byc kur... cze ... pusto smentnie ... tylko sie powiesic...
dawac mnie tu partyzantke i flaszke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:43 am
BeeWolf_san kusza ujnia z pasztetem co to ma byc kur... cze ... pusto smentnie ... tylko sie powiesic... dawac mnie tu partyzantke i flaszke.
syf...kila...i mogila....czemu tu nikt nie sprzata? gdzie te szeregowe obiboki? niech sie wezma do roboty a nie po krzakach sie........no..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:14 pm
revcat BeeWolf_san kusza ujnia z pasztetem co to ma byc kur... cze ... pusto smentnie ... tylko sie powiesic... dawac mnie tu partyzantke i flaszke. syf...kila...i mogila....czemu tu nikt nie sprzata? gdzie te szeregowe obiboki? niech sie wezma do roboty a nie po krzakach sie........no..... pirate Gdyby oni sie po krzakach tego to bym im wybaczył a oni nic nie robia ... Kocie masz na pocieszenie http://amnesia.cd/mp3/Loituma - Leva's polka.mp3 http://video.journal.lv/2006/04/26/loituma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 12:18 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san kusza ujnia z pasztetem co to ma byc kur... cze ... pusto smentnie ... tylko sie powiesic... dawac mnie tu partyzantke i flaszke. syf...kila...i mogila....czemu tu nikt nie sprzata? gdzie te szeregowe obiboki? niech sie wezma do roboty a nie po krzakach sie........no..... pirate Gdyby oni sie po krzakach tego to bym im wybaczył a oni nic nie robia ... Kocie masz na pocieszenie http://amnesia.cd/mp3/Loituma - Leva's polka.mp3 http://video.journal.lv/2006/04/26/loituma
zajebiste...dzieki dzieki....
co do tych pchlarzy to trzeba zrobic porzadek bo to mnie zaczyna juz na powaznie draznic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 8:39 am
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san kusza ujnia z pasztetem co to ma byc kur... cze ... pusto smentnie ... tylko sie powiesic... dawac mnie tu partyzantke i flaszke. syf...kila...i mogila....czemu tu nikt nie sprzata? gdzie te szeregowe obiboki? niech sie wezma do roboty a nie po krzakach sie........no..... pirate Gdyby oni sie po krzakach tego to bym im wybaczył a oni nic nie robia ... Kocie masz na pocieszenie http://amnesia.cd/mp3/Loituma - Leva's polka.mp3 http://video.journal.lv/2006/04/26/loituma zajebiste...dzieki dzieki.... co do tych pchlarzy to trzeba zrobic porzadek bo to mnie zaczyna juz na powaznie draznic.... Wciska mu flaszke, a dziwne bo nie alkocholu tylko na "pchły" srodek. Walcz z nimi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|