|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:23 am
setsuna dragonclaw to może się tam przeniesiemy? albo tu zorganizujemy imprezkę whee Wszyscy zainteresowani imprezką zapraszam na ten topic ale prosiłbym no nie pisanie nowych pstów do czasu otwarcia imprezy... ok? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:27 am
Korangar =[XF]= setsuna dragonclaw to może się tam przeniesiemy? albo tu zorganizujemy imprezkę whee Wszyscy zainteresowani imprezką zapraszam na ten topic ale prosiłbym no nie pisanie nowych pstów do czasu otwarcia imprezy... ok? sweatdrop si .. !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:27 am
Wilczek-BWOM Rozgrzejmy atmosfere tutaj ... buhhahahaha .... uważaj bo się przegrzejesz 3nodding ma ktoś pożyczyć 300g??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:28 am
setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM Rozgrzejmy atmosfere tutaj ... buhhahahaha .... uważaj bo się przegrzejesz 3nodding ma ktoś pożyczyć 300g?? ja mam, zaraz wysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM Rozgrzejmy atmosfere tutaj ... buhhahahaha .... uważaj bo się przegrzejesz 3nodding ma ktoś pożyczyć 300g?? lubie sie rozgrzewać ;D ... ja mam tylko 50 g ale moge porzyczyć !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM Rozgrzejmy atmosfere tutaj ... buhhahahaha .... uważaj bo się przegrzejesz 3nodding ma ktoś pożyczyć 300g?? kupiłem marynarke porzyczyłem bee 500golda i jestem bankrutem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:29 am
Omega Sun setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM Rozgrzejmy atmosfere tutaj ... buhhahahaha .... uważaj bo się przegrzejesz 3nodding ma ktoś pożyczyć 300g?? ja mam, zaraz wysle thnx ^^ już nie musisz bee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:30 am
ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:32 am
Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:33 am
setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop a ja od niedawna bawie się w porzyczanie pieniędzy bo nie ma co z nimi robić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:35 am
Ozzwald setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop a ja od niedawna bawie się w porzyczanie pieniędzy bo nie ma co z nimi robić następnym razem jak nie będziesz miał co z kasą robić to kup mi red vine pimpin jacket cool to tylko propozycja... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:35 am
setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop u mnie tez sie ostatnio goldy wolno nabijaly, ale dostalam gorset w blueboxie i to podreperowalo nieco moj budzet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:36 am
setsuna dragonclaw Ozzwald setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop a ja od niedawna bawie się w porzyczanie pieniędzy bo nie ma co z nimi robić następnym razem jak nie będziesz miał co z kasą robić to kup mi red vine pimpin jacket cool to tylko propozycja... blaugh jeżeli nie zapomnie i bede miał na to pieniądze to ci kupie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:37 am
Ozzwald setsuna dragonclaw Ozzwald setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop a ja od niedawna bawie się w porzyczanie pieniędzy bo nie ma co z nimi robić następnym razem jak nie będziesz miał co z kasą robić to kup mi red vine pimpin jacket cool to tylko propozycja... blaugh jeżeli nie zapomnie i bede miał na to pieniądze to ci kupie biggrin naprawdę? dzięki *przytulas* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:40 am
Ozzwald setsuna dragonclaw Ozzwald setsuna dragonclaw Korangar =[XF]= ja mam tylko 1886 gp i jeszcze wisze ozzwaldowi 1000 tylko?! eek od dłuższego czasu nie byłam w stanie uzbierać nawet tyle sweatdrop a ja od niedawna bawie się w porzyczanie pieniędzy bo nie ma co z nimi robić następnym razem jak nie będziesz miał co z kasą robić to kup mi red vine pimpin jacket cool to tylko propozycja... blaugh jeżeli nie zapomnie i bede miał na to pieniądze to ci kupie biggrin to tylko....25k goldow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|