|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:10 am
Poke miksture*Pokazuje rózową fiolkę*Zmienia w losowego pokemona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chce ktos kupic tanio ogonek liska question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Chce ktos kupic tanio ogonek liska question Niach, mam juz taki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Chce ktos kupic tanio ogonek liska question ja chce xd ale mam tylko 1k sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:13 am
Delisa Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? hejka 4laugh ja jush skonczylam lekcje blaugh Farciara^^...a mnie dziś w szkole wogóle nie było...siedzę sobie z koleżanką przed kompem i gadamy, a potem zjemy spagetti i zrobimy sesję rpg-ową XD...nie ma to jak dom bez rodziców XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:15 am
Sei chan Poke miksture*Pokazuje rózową fiolkę*Zmienia w losowego pokemona xd *zmienia się w Articuno* duży, rzadki, NIEBIESKI i ma skrzydła...od biedy ujdzie XD...będę wmawiać ludziom że jestem lodowym feniksem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:15 am
Delisa Falcone Chce ktos kupic tanio ogonek liska question ja chce xd ale mam tylko 1k sad masz moze przynete do rybek question 1 k starczy + przyneta jak masz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:16 am
Falcone Delisa Falcone Chce ktos kupic tanio ogonek liska question ja chce xd ale mam tylko 1k sad masz moze przynete do rybek question 1 k starczy + przyneta jak masz wink Z tego co wiem to przynęty nie da się sprzedawać innym użytkownikom gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:16 am
Yumehayla Sei chan Poke miksture*Pokazuje rózową fiolkę*Zmienia w losowego pokemona xd *zmienia się w Articuno* duży, rzadki, NIEBIESKI i ma skrzydła...od biedy ujdzie XD...będę wmawiać ludziom że jestem lodowym feniksem XD Wole coś mniejszego*Rzuca w niego druga fiolką*PUFF!!!*Yume zmienia się w Azurilla*Nyu^ ^ Słodki^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|