|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:57 am
Delisa *patrzy na swoj profil* eek wow..... mam powyzej 5tys. postow whee whee whee whee whee Niezle, ja mam dopiero troche powyzej 3 tys razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:58 am
Sei chan *Wiesza sie wampirkowi na szyii*Nyu^ ^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:00 am
Sei chan Delisa ale glupio ze wciaz market nie dziala sad sad sad i do tego nie tylko on xp xp xp *Skrada sie od tyłu*BUUUUUUU!!!!!!! Ja chce sobie przymiezyć nowe ciuszki i może kupic i nie mogę i ceny nowych itemków w markecie też nie mogę sprawdzić buuuu, a jak tak dalej pujdzie to nie będzie się dało kupic listów grudniowych crying crying eek aaa! gonk a to tylko TY ( xd ) hejka wampirek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:00 am
dark wampirek Sei chan *Wiesza sie wampirkowi na szyii*Nyu^ ^ 4laugh Mrrrrrrr whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:01 am
ja chce aby market DZIALAL crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:03 am
Delisa ja chce aby market DZIALAL crying crying crying Mruu ja też crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:03 am
*wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:05 am
Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? Witam ^_____^ Jak widać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:05 am
Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? Nyu^ ^*Łapei za jego skrzydełka przy butach* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:06 am
Sei chan Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? Nyu^ ^*Łapei za jego skrzydełka przy butach* xd *skrzydełka zaczynają machać i się wyrywać* moje, puszczaj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:07 am
Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? hejka 4laugh ja jush skonczylam lekcje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:07 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? Nyu^ ^*Łapei za jego skrzydełka przy butach* xd *skrzydełka zaczynają machać i się wyrywać* moje, puszczaj crying *Wykożystuje sytuacje i wylewa na Yume poke miksture*Nyu^ ^*Ucieka na żyrandol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:09 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla *wlatuje swoją osławioną bramą w suficie XD* Hej^^..a wy co nie w szkole xd ? Nyu^ ^*Łapei za jego skrzydełka przy butach* xd *skrzydełka zaczynają machać i się wyrywać* moje, puszczaj crying *Wykożystuje sytuacje i wylewa na Yume poke miksture*Nyu^ ^*Ucieka na żyrandol* Poke co?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|