|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:39 am
Falcone I wogule jak tam Gildia question wchodze tam dosc czesto ale nigdy nic sie nie dzieje xd co do gilodi to ja niby tam jedna sesje prowadze ale idezie bardzo powoli bo mnie czesto nie ma potrzebny jest dobry mistrz gry zna ssz jakiegos polaka na gai ktory dobrz eprowadzi i lubi to robic odrazu dostajer moda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:40 am
no i apropo to musz ekonczyc nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:41 am
nox123 no i apropo to musz ekonczyc nara Trzymaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 2:02 am
Falcon! Co masz w dloni? eek Czy to nowy item?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 3:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:19 am
BUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:52 am
ale glupio ze wciaz market nie dziala sad sad sad i do tego nie tylko on xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:54 am
*patrzy na swoj profil* eek wow..... mam powyzej 5tys. postow whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa ale glupio ze wciaz market nie dziala sad sad sad i do tego nie tylko on xp xp xp Ojjjjj, a ja myslalam, ze ten nie dzialajacy market i sklepy to tylko u mnie xD A tu cala Gaia sie sypie gonk A tak poza tym to witam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa ale glupio ze wciaz market nie dziala sad sad sad i do tego nie tylko on xp xp xp *Skrada sie od tyłu*BUUUUUUU!!!!!!! Ja chce sobie przymiezyć nowe ciuszki i może kupic i nie mogę i ceny nowych itemków w markecie też nie mogę sprawdzić buuuu, a jak tak dalej pujdzie to nie będzie się dało kupic listów grudniowych crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 4:56 am
Sei chan Delisa ale glupio ze wciaz market nie dziala sad sad sad i do tego nie tylko on xp xp xp *Skrada sie od tyłu*BUUUUUUU!!!!!!! Ja chce sobie przymiezyć nowe ciuszki i może kupic i nie mogę i ceny nowych itemków w markecie też nie mogę sprawdzić buuuu, a jak tak dalej pujdzie to nie będzie się dało kupic listów grudniowych crying crying Niach, ja musze najpierw na listopadiowe uzbierac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|