|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:01 am
Falcone Yumehayla Hej wszystkim^^! Nowe itemki sĦ#8230; cudowne...szkoda tylko że pazurki mi do stroju nie pasujĦ#8230;- - pazurki nie.. ale czapka doskonale pasuje wink Prawda, wyglada jak AFK wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:03 am
[Blue Blood] Falcone Yumehayla Hej wszystkim^^! Nowe itemki sĦ#8230; cudowne...szkoda tylko że pazurki mi do stroju nie pasujĦ#8230;- - pazurki nie.. ale czapka doskonale pasuje wink Prawda, wyglada jak AFK wink prawie identycznie biggrin ale do mni nie pasuje nic co anielskie i biale xd tylko te skrzydelka na nozki co mam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:04 am
[Blue Blood] Falcone Yumehayla Hej wszystkim^^! Nowe itemki sĦ#8230; cudowne...szkoda tylko że pazurki mi do stroju nie pasujĦ#8230;- - pazurki nie.. ale czapka doskonale pasuje wink Prawda, wyglada jak AFK wink prawie identycznie biggrin Nawet z nazwy XD...ale i tak jest słodka^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:07 am
Chce ktos kupic tanio ogonek liska question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:11 am
nawet jak bym chcial to niebardzo bo z 60k zostal mi 1k sweatdrop
ach ta rozzutnosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:12 am
a tak ogulnie to ile one trzeszcza??? te pazurki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:13 am
nox123 nawet jak bym chcial to niebardzo bo z 60k zostal mi 1k sweatdrop ach ta rozzutnosc 1k moze byc jak chcesz kupic question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:14 am
Falcone nox123 nawet jak bym chcial to niebardzo bo z 60k zostal mi 1k sweatdrop ach ta rozzutnosc 1k moze byc jak chcesz kupic question nie niechce teraz zbieram na uleprzenie drugiej wedki jedna juz uleprzylem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:24 am
nox123 Falcone nox123 nawet jak bym chcial to niebardzo bo z 60k zostal mi 1k sweatdrop ach ta rozzutnosc 1k moze byc jak chcesz kupic question nie niechce teraz zbieram na uleprzenie drugiej wedki jedna juz uleprzylem A ile razy mozna ulepszac wedke question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:32 am
Falcone nox123 Falcone nox123 nawet jak bym chcial to niebardzo bo z 60k zostal mi 1k sweatdrop ach ta rozzutnosc 1k moze byc jak chcesz kupic question nie niechce teraz zbieram na uleprzenie drugiej wedki jedna juz uleprzylem A ile razy mozna ulepszac wedke question ja chce uleprzyc druga a ile kosztua te pazury????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:33 am
a tak ogulnie to ladny panerek gildi??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:34 am
nox123 a tak ogulnie to ladny panerek gildi??? biggrin wlasnie zauwazylem ze Banerka zrobiles Fajny gdzies juz widzialem tego goscia z laska tylko nie wiem z kad a pazurki nie mam pojecia ja se kupilem list za 4k whee ale teraz pewnie troche zdrozaly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:36 am
Falcone nox123 a tak ogulnie to ladny panerek gildi??? biggrin wlasnie zauwazylem ze Banerka zrobiles Fajny gdzies juz widzialem tego goscia z laska tylko nie wiem z kad a pazurki nie mam pojecia ja se kupilem list za 4k whee ale teraz pewnie troche zdrozaly sweatdrop tak ten go sc i ta laska to ja i moja zonka kochana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:36 am
I wogule jak tam Gildia question wchodze tam dosc czesto ale nigdy nic sie nie dzieje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:39 am
nox123 Falcone nox123 a tak ogulnie to ladny panerek gildi??? biggrin wlasnie zauwazylem ze Banerka zrobiles Fajny gdzies juz widzialem tego goscia z laska tylko nie wiem z kad a pazurki nie mam pojecia ja se kupilem list za 4k whee ale teraz pewnie troche zdrozaly sweatdrop tak ten go sc i ta laska to ja i moja zonka kochana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|