|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:15 pm
BeeWolf_san crying Omega Sun no i wszyscy uciekli sweatdrop crying Płoszę ludzi ... nieprawda :* to nie Twoja wina heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:17 pm
Omega Sun BeeWolf_san crying Omega Sun no i wszyscy uciekli sweatdrop crying Płoszę ludzi ... nieprawda :* to nie Twoja wina heart Oj nie wiem kochanie nie wiem :* Wtula się ... no dobrze choćmy spać ... :* nagrzałem w kominku w naszym domku wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:19 pm
BeeWolf_san Oj nie wiem kochanie nie wiem :* Wtula się ... no dobrze choćmy spać ... :* nagrzałem w kominku w naszym domku wink :* mm wspaniale :* No to chodzmy < bierze za raczke i ida w strone domku >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:23 pm
Omega Sun BeeWolf_san Oj nie wiem kochanie nie wiem :* Wtula się ... no dobrze choćmy spać ... :* nagrzałem w kominku w naszym domku wink :* mm wspaniale :* No to chodzmy < bierze za raczke i ida w strone domku > Znikaja oboje w czerni nocy ... drepczac scierzka do domku słychać tylko cichutkie tupanie a chwile potem otwierajace sie i zamykajace drzwi przez chwile widać swiatełko które odrazu znika :* ..mmm mrał jak milło i cieplutko .. hihi :* Czes dalsza na tlenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 11:54 pm
Hejka!!!!! 4laugh whee whee whee Witam Was w ten piekny 25 dzien miesiaca!!!!! xd xd xd Zaraz ide do szkoly ale postanowilam sie przywitac! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:03 am
Delisa Hejka!!!!! 4laugh whee whee whee Witam Was w ten piekny 25 dzien miesiaca!!!!! xd xd xd Zaraz ide do szkoly ale postanowilam sie przywitac! whee I jush lece 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:10 am
Ale sliczniutkie itemki sa!!! whee Ja tez pewnie wkrotce bede mial takie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:19 am
Witam wszytkich kurcze co mam wybrac question A razz azurki lodowe B:a czapke
szkoda ze mam jeden list stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:21 am
Falcone Witam wszytkich kurcze co mam wybrac question A razz azurki lodowe B:a czapke szkoda ze mam jeden list stare ja bym wybral pazurki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:33 am
[Blue Blood] Falcone Witam wszytkich kurcze co mam wybrac question A razz azurki lodowe B:a czapke szkoda ze mam jeden list stare ja bym wybral pazurki wink ja wybralem pazurki patrzcie mozna miec jeden wielki pazur juz musze uzbierac na Drugi pazur eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:40 am
Falcone Witam wszytkich kurcze co mam wybrac question A razz azurki lodowe B:a czapke szkoda ze mam jeden list stare ale wypasne masz to cos na lapie no i czesc tak wogule
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:53 am
nox123 Falcone Witam wszytkich kurcze co mam wybrac question A razz azurki lodowe B:a czapke szkoda ze mam jeden list stare ale wypasne masz to cos na lapie no i czesc tak wogule Witam Fajne nie whee a mozna miec dwa takie duze eek musze uzbierac zanim zdrozeja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:55 am
Hej wszystkim^^! Nowe itemki są cudowne...szkoda tylko że pazurki mi do stroju nie pasują- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|