Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5032 5033 5034 5035 5036 5037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:49 pm

Miss_Karina
==' a moze ty cos powiesz, panie Gadulo? i jeszcze jedna sprawa.... to za zamurowanie mi pracowni scream Powtórzyc? ŁAPY PRZECZ Z MOJEJ PRACOWNI!!!!!!

skad w Tobie tyle przemocy xp
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:51 pm

Ja sie zmywam,,, papuski

EvilShinn

Miss_Karina

Omega Sun
Miss_Karina
==' a moze ty cos powiesz, panie Gadulo? i jeszcze jedna sprawa.... to za zamurowanie mi pracowni scream Powtórzyc? ŁAPY PRZECZ Z MOJEJ PRACOWNI!!!!!!

skad w Tobie tyle przemocy xp
heh... Bee "troszke" mnie denerwuje, wybacz Omi ^^" rozumiemy sie, Panie Gadulo? hieh... xp

Miss_Karina
BeeWolf_san
Kari jak tam, dalsza walka z męrzczyznami bo Zamilkliscie a się ciekawie czytało ! biggrin whee

odpis na cześć 2 posta KAriny z dnia 24.11.2oo4 roku godziny 22.46
Zamurowałem bo" ktoś by wszedł , drzwi były paskudne wink ... eh ehe .. teraz jest łądnie i bezpiecznie biggrin ...
Nie dzgać mnie widelcem tylko kase skrobać bo komornik przyjdzie :] ... no wink
Co do Wojny co mam pisać, Ze Kocham Omi, że Karzdy jest płytki i powieszchowny karzdy, umie ranić zdradzać, opuszczać w warznych chwilach i nie ma kiedy jest potrzebny, Wszyscy sa tacy sami i nie ma leprzej strony czy faceci czy kobiety ... ja dla mnie jest równośc płci. jesli uwarzasz inaczej a sadze ze tak jest no to wspułczuje podejscia...
a jeszcze wszyscy na poczatek patrza na wyglad potem poznaja czlowieka ... dopiero puźniej z nim się gada, Temu internet droche to zmieniea, że najpierw sie poznaje potem widzi.

No i to tyle wiem, ze nie jestem wygadany ale skromnosc to moje imie biggrin

BeeWolf_san

Miss_Karina

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:53 pm

BeeWolf_san
Miss_Karina
BeeWolf_san
Kari jak tam, dalsza walka z męrzczyznami bo Zamilkliscie a się ciekawie czytało ! biggrin whee

odpis na cześć 2 posta KAriny z dnia 24.11.2oo4 roku godziny 22.46
Zamurowałem bo" ktoś by wszedł , drzwi były paskudne wink ... eh ehe .. teraz jest łądnie i bezpiecznie biggrin ...
Nie dzgać mnie widelcem tylko kase skrobać bo komornik przyjdzie :] ... no wink
Co do Wojny co mam pisać, Ze Kocham Omi, że Karzdy jest płytki i powieszchowny karzdy, umie ranić zdradzać, opuszczać w warznych chwilach i nie ma kiedy jest potrzebny, Wszyscy sa tacy sami i nie ma leprzej strony czy faceci czy kobiety ... ja dla mnie jest równośc płci. jesli uwarzasz inaczej a sadze ze tak jest no to wspułczuje podejscia...
a jeszcze wszyscy na poczatek patrza na wyglad potem poznaja czlowieka ... dopiero puźniej z nim się gada, Temu internet droche to zmieniea, że najpierw sie poznaje potem widzi.

No i to tyle wiem, ze nie jestem wygadany ale skromnosc to moje imie biggrin
co z tego ze drzwi ci sie nie podobaly, ale to byla wlasnosc prywatna i nie mozna jej tykac stressed stressed nie dotykaj tego co nie twoje ok, wtedy dam ci spokoj stressed
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:53 pm

Miss_Karina
heh... Bee "troszke" mnie denerwuje, wybacz Omi ^^" rozumiemy sie, Panie Gadulo? hieh... xp

Nie nie rozumiemy. Nie wiem za co mnie nie lubisz możesz mi to wyjasnić ???

Cześć Kukusiku moj braciszku .... namysliłeś sie co do niedzieli ?? może nie jak nie to wporzo kupimy Jakaś burzułazyjną Vodke i sie zachlejemy ... jezlu jak mnie ta szkołą stersuje !

PAPA falc

BeeWolf_san

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:56 pm

ja idę spać 3nodding
dobranoc wszystkim xd

BeeWolf_san
Miss_Karina

Nie nie rozumiemy. Nie wiem za co mnie nie lubisz możesz mi to wyjasnić ???
rany BOSKIE!!!!! gonk dajcie mi spokoj swiety!!! Bee... po prostu nie rob tego czego ja niezbyt lubie ok? (tzn. łapania za noge, zamurowywania zywcem, zamurowania mojej pracowni, ect, ect)

Dobra zmywam sie zanim mi leb peknie stare Doblanoc wam ludziki... milej nocki jak znoow zamurujesz mi pracownie to nie wybacze to ostateczne

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

Miss_Karina
co z tego ze drzwi ci sie nie podobaly, ale to byla wlasnosc prywatna i nie mozna jej tykac stressed stressed nie dotykaj tego co nie twoje ok, wtedy dam ci spokoj stressed

Kari, on Ci napisal dlugiego posta o zyciu a Ty to olalas i piszesz tylko o jakichs drzwiach stare
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:57 pm

Omega Sun
Miss_Karina

Kari, on Ci napisal dlugiego posta o zyciu a Ty to olalas i piszesz tylko o jakichs drzwiach stare
Omi wiem ze pisal o zyciu... wybaczcie...znikam, jestem juz zmeczona xp EDIT. ja odpowiedzialam na pierwsza czesc wypowiedzi

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:59 pm

ehh sweatdrop
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 2:02 pm

Miss_Karina
rany BOSKIE!!!!! gonk dajcie mi spokoj swiety!!! Bee... po prostu nie rob tego czego ja niezbyt lubie ok? (tzn. łapania za noge, zamurowywania zywcem, zamurowania mojej pracowni, ect, ect)

Czy wty wiesz, że to internet ?? tak włąsnie swiat wirtualny a my piszemy na forum Gai wielgachnym forum RPg dzie wszyscy sie rozluźniaja pisza glupotki obscisukja itd. PRzecież cie nie obrażam ani nic wiec nie małpuj i sie nie wybijaj ... ! jak checsz to i moge sie nie odzywać bo jeszcze coś nie tak powiem ...!

PA

BeeWolf_san

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 2:11 pm

Omega Sun
ehh sweatdrop
heart nom :*
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 2:12 pm

no i wszyscy uciekli sweatdrop

Omega Sun
Captain

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 2:12 pm

crying
Omega Sun
no i wszyscy uciekli sweatdrop

crying
Płoszę ludzi ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5032 5033 5034 5035 5036 5037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games