|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:29 pm
Sayokun Miss_Karina Sayokun Yumehayla Powroociłem w chwale po odkurzaniu samochodu matki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...cio tam^^? wojna płci po kt stronie się ustawisz blaugh blaugh wojna ktoora chwilowo sie skonczyla wink stare zepsułaś całą zabawę blaugh blaugh blaugh ja nic nie zrobilam!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:29 pm
^^ no co ja po prostu lubię cię denerwować blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:31 pm
Sayokun ^^ no co ja po prostu lubię cię denerwować blaugh oj uwazaj zebys nie zostal zabity przez aniolka XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:32 pm
Ohajo ... Co tam widze, że ciekawa rozmowa biggrin sie odbywa za moimi moderatorskimi plecami !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:34 pm
BeeWolf_san Ohajo ... Co tam widze, że ciekawa rozmowa biggrin sie odbywa za moimi moderatorskimi plecami ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:35 pm
BeeWolf_san Ohajo ... Co tam widze, że ciekawa rozmowa biggrin sie odbywa za moimi moderatorskimi plecami ! eek rzeczywiście dwa pryszcze na twoich plecach probują się porozumieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:35 pm
BeeWolf_san Ohajo ... Co tam widze, że ciekawa rozmowa biggrin sie odbywa za moimi moderatorskimi plecami ! czesc kochanie wink :*:*:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:36 pm
Sayokun BeeWolf_san Ohajo ... Co tam widze, że ciekawa rozmowa biggrin sie odbywa za moimi moderatorskimi plecami ! eek rzeczywiście dwa pryszcze na twoich plecach probują się porozumieć Kurna ale ty zabawny czasem jesteś ... Cześć Kochanie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:42 pm
mm Jaka z ciebie przytulaneczka ... łał ... Kari jak tam, dalsza walka z męrzczyznami bo Zamilkliscie a się ciekawie czytało ! biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:45 pm
BeeWolf_san Kari jak tam, dalsza walka z męrzczyznami bo Zamilkliscie a się ciekawie czytało ! biggrin whee ==' a moze ty cos powiesz, panie Gadulo? i jeszcze jedna sprawa.... to za zamurowanie mi pracowni scream Powtórzyc? ŁAPY PRZECZ Z MOJEJ PRACOWNI!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:46 pm