Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5030 5031 5032 5033 5034 5035 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilShinn

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:14 pm

Sayokun
[Shinn]
Sayokun

jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp )

Ja tez xp beznadzieja

w zasadzie to mam 6 dziewczyn w klasie ale jedna jest na wymianie a 2 w innej grupie i żadko kiedy mamy razem lekcje xp

To ja w zasadzie mam tez 6 dziewczyn w klasie, z tym, ze 3 z nich to faceci ktorym nadalismy babskie imiona xd
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:14 pm

[Shinn]
Sayokun
[Shinn]
Sayokun

jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp )

Ja tez xp beznadzieja

w zasadzie to mam 6 dziewczyn w klasie ale jedna jest na wymianie a 2 w innej grupie i żadko kiedy mamy razem lekcje xp

To ja w zasadzie mam tez 6 dziewczyn w klasie, z tym, ze 3 z nich to faceci ktorym nadalismy babskie imiona xd
eek eek jakie...imiona?

Miss_Karina

Falcone

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:15 pm

[Shinn]
Czy wy tez nie mozecie sie dostac do sklepow ?

sklepy nie dzialaja sweatdrop

a co do dziewczyn to narazie sie ciesz ale polowa z nich chyba nie przejdzie do nastepnej klasy stare bo mamy po minimum 10 osob zagrozonych z wiekszosci przedmiotow
oczywiscie to nie ja biggrin ]

dobra ja lece milo i ciekawie sie gadalo dawno mnie tak rozmowa nie wciagnela whee

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:16 pm

pay pay Falc whee

Miss_Karina

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:16 pm

narazie falcone
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:17 pm

No i kupa, nikt nie chce mi sprzedać liśtu...czy 4.3 k to mało??

Delein

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:17 pm

Miss_Karina
lol dzieki za przekazanie newsa i pozdroof brata XD wink ale wolalabym, zeby byl to ktos z mojego rodzinnego miasta wink (choc jest jeden wyjatek...Niemiec z Kolna...taki przystojny, taki...sliczny...ale rzadko bywa na wydziale crying )

szukasz sobie faceta tylko po wygladzie blaugh ? To nie towar w sklepie, najpierw sie z kims spotykasz żeby poznać go lepiej a jak ma cos w sobie to wtedy mozna myslec o zwiazku a nie na zasadzie ze chcesz byc z kims tylko dlatego, ze ma piekne oczy stare
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:18 pm

Miss_Karina
[Shinn]
Sayokun
[Shinn]
Sayokun

Ja tez xp beznadzieja

eek eek jakie...imiona?

Jeden to jest Tamara, bo na Rosyjki nie potrafil zakcentowac tego imienia;
Drugi to jest Teresa, bo tak sie pieknie na kartkowce podpisal, ze nauczycielka od matematyki przeczytala Teresa;
Jeszcze byl jakis trzecie tylko sobie go teraz nie moge przypomniec. Jak sobie przypomne to wam napisze.

EvilShinn

Yumehayla

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:20 pm

Powroociłem w chwale po odkurzaniu samochodu matki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...cio tam^^?
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:20 pm

Omega Sun
Miss_Karina
lol dzieki za przekazanie newsa i pozdroof brata XD wink ale wolalabym, zeby byl to ktos z mojego rodzinnego miasta wink (choc jest jeden wyjatek...Niemiec z Kolna...taki przystojny, taki...sliczny...ale rzadko bywa na wydziale crying )

szukasz sobie faceta tylko po wygladzie blaugh ? To nie towar w sklepie, najpierw sie z kims spotykasz żeby poznać go lepiej a jak ma cos w sobie to wtedy mozna myslec o zwiazku a nie na zasadzie ze chcesz byc z kims tylko dlatego, ze ma piekne oczy stare
nieee XD nie wybieram towaru po wygladzie wink oczywiscie ze nie smile i chcialabym go poznac, i zaluje ze tak rzadko bywa sad (jest w wtorki i piatki sad )

Shinn- DOBRE XD XD XD XD ja na roku mam dwóch kolegow a maja takie same imie (Piotrek) wiec...jeden jest Elvisem (bo ma fryz a la Elvis) a drugi jest Szczepem (od nazwiska wink )

Miss_Karina

EvilShinn

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:21 pm

Falcone
[Shinn]
Czy wy tez nie mozecie sie dostac do sklepow ?

sklepy nie dzialaja sweatdrop

a co do dziewczyn to narazie sie ciesz ale polowa z nich chyba nie przejdzie do nastepnej klasy stare bo mamy po minimum 10 osob zagrozonych z wiekszosci przedmiotow
oczywiscie to nie ja biggrin ]

dobra ja lece milo i ciekawie sie gadalo dawno mnie tak rozmowa nie wciagnela whee

Naraska
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:22 pm

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun

Miss_Karina

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:23 pm

Sayokun
Yumehayla
Powroociłem w chwale po odkurzaniu samochodu matki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...cio tam^^?

wojna płci
po kt󲥪 stronie się ustawisz blaugh
blaugh wojna ktoora chwilowo sie skonczyla wink
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:25 pm

[ Message temporarily off-line ]

Yumehayla

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:25 pm

Miss_Karina
Sayokun
Yumehayla

wojna płci
po kt󲥪 stronie się ustawisz blaugh
blaugh wojna ktoora chwilowo sie skonczyla wink

stare zepsułaś całą zabawę
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5030 5031 5032 5033 5034 5035 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games