|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:05 pm
Miss_Karina Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....hej, no co Ty eek Tylko nie placz sweatdrop Faceci maja to do siebie, ze jak sa potrzebni to zadnego nie ma, a jak juz sie z kims zwiazesz to zaraz pojawia sie przynajmniej kilku adoratorow stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Miss_Karina Falcone Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh sk omplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^" milym dodatkiem napewno whee ale nie tylko Podam ci przyklad co mi sie w dziewczynach nie podoba przynajmiej w tych ktore znam ze szkoly : sa dwa obozy kazdym dowodzi jedna dziewczyna ktora jest liderem i sie pomiedzy soba kloca , za plecami obgadauja a jak sa blisko to " czesc kochana cos slychac..." i tak jest zawsze nie spotkalem sie nigdy zeby dziewczyna podeszla do dziewczyny i powiedziala "ej nie podoba mi sie ze cos tam..." za to faceci jak mamy cos do kogos innego to mowimy mu to wprost wyzywamy sie przez 5 minut czasem pobijemy ale nastepnego dnia jestesmy kumplami nie zadnego obgadywania knucia i dwulicostwa (oczywiscie pewnie nie wszytkie dziewczyny takie sa wink ) jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Omega Sun widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....'głaszcze' na pewno kogoś znajdziesz whee Może... Może... na razie "Ból Samotności" łagodzę "Optymizmem" Cóż...nadal czekam, ale nie chce zostac stara panną!!! biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:06 pm
Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:06 pm
Sayokun Miss_Karina Omega Sun widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....'głaszcze' na pewno kogoś znajdziesz whee Identycznie jak ja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:07 pm
[Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja hieh...a mi to przypomina podstawowke i czesc licka, dopiero w 4 bylo spoko... heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:08 pm
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Omega Sun widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....'głaszcze' na pewno kogoś znajdziesz whee Może... Może... na razie "Ból Samotności" łagodzę "Optymizmem" Cóż...nadal czekam, ale nie chce zostac stara panną!!! biggrin xd jak chcesz to moj brat jest wolny blaugh blaugh blaugh (siedzi obok mnie i kazał przekazać) ale on mieszka w poznaniu i jest 7 lat od ciebie starszy blaugh blaugh blaugh (tego nie widzi mam nadzieje że nie zobaczy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:09 pm
[Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja ja tam mam w Licelum 16 dziewczyn i wiekszosc jest ladna w tym tylko jeden Pokemon ale mi sie trafilo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:10 pm
Czy wy tez nie mozecie sie dostac do sklepow ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:11 pm
Sayokun jak chcesz to mrat jest wolny blaugh blaugh blaugh (siedzi obok mnie i kazał przekazać) ale on mieszka w poznaniu i jest 7 lat od ciebie starszy blaugh blaugh blaugh (tego nie widzi mam nadzieje że nie zobaczy) lol dzieki za przekazanie newsa i pozdroof brata XD wink ale wolalabym, zeby byl to ktos z mojego rodzinnego miasta wink (choc jest jeden wyjatek...Niemiec z Kolna...taki przystojny, taki...sliczny...ale rzadko bywa na wydziale crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:11 pm
[Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja w zasadzie to mam 6 dziewczyn w klasie ale jedna jest na wymianie a 2 w innej grupie i żadko kiedy mamy razem lekcje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:12 pm
Miss_Karina [Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja hieh...a mi to przypomina podstawowke i czesc licka, dopiero w 4 bylo spoko... heh... Moja klasa gimnazjum tak codziennie xp teraz juz nie na szczesice a co do wyzywania to sie kumplem bardzo dobrym zawsze wspaniale dogadywali ale co trzeci dzien zawsze rzesmy na siebie jechali od debilow glupkow "Gajosow" po tem byly sprzeczki fizyczne ale na szczescie nigdy nie skonczylo sie niczym powarznym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:12 pm
Falcone [Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja ja tam mam w Licelum 16 dziewczyn i wiekszosc jest ladna w tym tylko jeden Pokemon ale mi sie trafilo whee Farciaz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:13 pm
Miss_Karina Sayokun jak chcesz to mrat jest wolny blaugh blaugh blaugh (siedzi obok mnie i kazał przekazać) ale on mieszka w poznaniu i jest 7 lat od ciebie starszy blaugh blaugh blaugh (tego nie widzi mam nadzieje że nie zobaczy) lol dzieki za przekazanie newsa i pozdroof brata XD wink ale wolalabym, zeby byl to ktos z mojego rodzinnego miasta wink (choc jest jeden wyjatek...Niemiec z Kolna...taki przystojny, taki...sliczny...ale rzadko bywa na wydziale crying ) kazał przekazać że u siebie też napewno kogoś znajdziesz tylko musisz się dookoła rozglądać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:13 pm
Sayokun [Shinn] Sayokun jakbym widział moją klasę z gimnazium sweatdrop (w liceum mam w klasie 3 dziewczyny xp ) Ja tez xp beznadzieja w zasadzie to mam 6 dziewczyn w klasie ale jedna jest na wymianie a 2 w innej grupie i żadko kiedy mamy razem lekcje xp hmmm... u mnie jest zaraz... 14 studentek i 2 wolne sluchaczki XD facetoow jest u mnie 10, ale nie narzekaja ze sa mniejszoscia na 1 roku wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|