Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5028 5029 5030 5031 5032 5033 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:50 pm

Falcone
Miss_Karina
Falcone

Faceci sa przewidywalni i dosc latwo ich zrozumiec za to kobiety to jedna wielka tajemnica (zeby moc zrozumiec kobiete trzeba byc jedna z nich)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne!!!! "dosc latwo ich zrozumiec" i kto to moowi? FACET!!my kobiety mamy czasem problem ze zrozumieniem waszych zamiaroow wobec nas i stad roozne niezrozumienia sweatdrop Moje zdanie jest takie: NIE JESTESCIE PRZEDWIDYWALNI!

no to powiedz mi co moze chciec przystojny facet (samotny) od ladnej dziewczyny (samotnej) question napewno nie chce z nia plotkowac w kiblu no chyba ze to Gej xd
a pozatym nie widzialem jeszcze bliskej przyjazni faceta i kobiety
znaczy widzialem ale po 3 latach przyjazn upadal z powodu chormonow xp
heh... obopolna wina...
a co moze chciec...hmmm....wszystkiego ==
i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh....
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:50 pm

[Shinn]
witam was.
Sayo, mam do Ciebie prosbe, o ile jeszcze jestes.

jestem jestem
mów 3nodding

Sayokun

Falcone

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:51 pm

Miss_Karina
heh... obopolna wina...
i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh....

moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec
ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:53 pm

Sayokun
[Shinn]
witam was.

jestem jestem
mów 3nodding

pozyczysz mi na chwile plaszcz ? Ten co wyglada jak plaszcz Drakuli wink

EvilShinn

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:54 pm

[Shinn]
Sayokun
[Shinn]
witam was.

jestem jestem
mów 3nodding

ok 3nodding
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:55 pm

Falcone
Miss_Karina
heh... obopolna wina...

skomplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^"

Miss_Karina

cirilla-chan

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:56 pm

lece juz papapa

cirilla-chan
lece juz papapa

pa

Sayokun

EvilShinn

Sayokun
[Shinn]

ok 3nodding

Dzieki, doszedl
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:57 pm

widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja

Omega Sun
Captain

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:59 pm

Miss_Karina
Falcone
Miss_Karina
heh... obopolna wina...

skomplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^"

dodatkiem do życia eek
współczuje ci jak tylko takich facetów znasz stare
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:00 pm

Miss_Karina
Falcone
Miss_Karina
heh... obopolna wina...

milym dodatkiem napewno whee
ale nie tylko
Podam ci przyklad co mi sie w dziewczynach nie podoba przynajmiej w tych ktore znam ze szkoly :
sa dwa obozy
kazdym dowodzi jedna dziewczyna ktora jest liderem i sie pomiedzy soba kloca , za plecami obgadauja a jak sa blisko to " czesc kochana cos slychac..." i tak jest zawsze nie spotkalem sie nigdy zeby dziewczyna podeszla do dziewczyny i powiedziala "ej nie podoba mi sie ze cos tam..."

za to faceci jak mamy cos do kogos innego to mowimy mu to wprost wyzywamy sie przez 5 minut czasem pobijemy ale nastepnego dnia jestesmy kumplami nie zadnego obgadywania knucia i dwulicostwa

(oczywiscie pewnie nie wszytkie dziewczyny takie sa wink )

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:00 pm

Omega Sun
Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja

Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:03 pm

Falcone
Miss_Karina
Falcone
Miss_Karina
heh... obopolna wina...

milym dodatkiem napewno whee
ale nie tylko
Podam ci przyklad co mi sie w dziewczynach nie podoba przynajmiej w tych ktore znam ze szkoly :
sa dwa obozy
kazdym dowodzi jedna dziewczyna ktora jest liderem i sie pomiedzy soba kloca , za plecami obgadauja a jak sa blisko to " czesc kochana cos slychac..." i tak jest zawsze nie spotkalem sie nigdy zeby dziewczyna podeszla do dziewczyny i powiedziala "ej nie podoba mi sie ze cos tam..."

za to faceci jak mamy cos do kogos innego to mowimy mu to wprost wyzywamy sie przez 5 minut czasem pobijemy ale nastepnego dnia jestesmy kumplami nie zadnego obgadywania knucia i dwulicostwa

(oczywiscie pewnie nie wszytkie dziewczyny takie sa wink )

Zgadzam sie z tym

EvilShinn

Sayokun

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 1:03 pm

Miss_Karina
Omega Sun
Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja

Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....

'głaszcze'
na pewno kogoś znajdziesz whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5028 5029 5030 5031 5032 5033 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games