|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:50 pm
Falcone Miss_Karina Falcone Faceci sa przewidywalni i dosc latwo ich zrozumiec za to kobiety to jedna wielka tajemnica (zeby moc zrozumiec kobiete trzeba byc jedna z nich) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne!!!! "dosc latwo ich zrozumiec" i kto to moowi? FACET!!my kobiety mamy czasem problem ze zrozumieniem waszych zamiaroow wobec nas i stad roozne niezrozumienia sweatdrop Moje zdanie jest takie: NIE JESTESCIE PRZEDWIDYWALNI! no to powiedz mi co moze chciec przystojny facet (samotny) od ladnej dziewczyny (samotnej) question napewno nie chce z nia plotkowac w kiblu no chyba ze to Gej xd a pozatym nie widzialem jeszcze bliskej przyjazni faceta i kobiety znaczy widzialem ale po 3 latach przyjazn upadal z powodu chormonow xp heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:50 pm
[Shinn] witam was. Sayo, mam do Ciebie prosbe, o ile jeszcze jestes. jestem jestem mów 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:51 pm
Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:53 pm
Sayokun [Shinn] witam was. Sayo, mam do Ciebie prosbe, o ile jeszcze jestes. jestem jestem mów 3nodding pozyczysz mi na chwile plaszcz ? Ten co wyglada jak plaszcz Drakuli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:54 pm
[Shinn] Sayokun [Shinn] witam was. Sayo, mam do Ciebie prosbe, o ile jeszcze jestes. jestem jestem mów 3nodding pozyczysz mi na chwile plaszcz ? Ten co wyglada jak plaszcz Drakuli wink ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:55 pm
Falcone Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh sk omplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun [Shinn] pozyczysz mi na chwile plaszcz ? Ten co wyglada jak plaszcz Drakuli wink ok 3nodding Dzieki, doszedl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:57 pm
widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:59 pm
Miss_Karina Falcone Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh sk omplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^" dodatkiem do życia eek współczuje ci jak tylko takich facetów znasz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:00 pm
Miss_Karina Falcone Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh sk omplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^" milym dodatkiem napewno whee ale nie tylko Podam ci przyklad co mi sie w dziewczynach nie podoba przynajmiej w tych ktore znam ze szkoly : sa dwa obozy kazdym dowodzi jedna dziewczyna ktora jest liderem i sie pomiedzy soba kloca , za plecami obgadauja a jak sa blisko to " czesc kochana cos slychac..." i tak jest zawsze nie spotkalem sie nigdy zeby dziewczyna podeszla do dziewczyny i powiedziala "ej nie podoba mi sie ze cos tam..." za to faceci jak mamy cos do kogos innego to mowimy mu to wprost wyzywamy sie przez 5 minut czasem pobijemy ale nastepnego dnia jestesmy kumplami nie zadnego obgadywania knucia i dwulicostwa (oczywiscie pewnie nie wszytkie dziewczyny takie sa wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:00 pm
Omega Sun widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:03 pm
Falcone Miss_Karina Falcone Miss_Karina heh... obopolna wina... a co moze chciec...hmmm....wszystkiego == i ja takiego porabanego pecha mam ze nie umiem gadac z facetamiw 4 oczy xp stressed gonk (wspomnialam to juz, ale nie zaszkodzi jesli jeszcze raz wspomne wink ) hieh.... moze i facetow tez nie da sie latwo zrozumiec ale dziewczyny sa owiele bardziej skaplikowane blaugh sk omplikowane =='' hieh,,,i kto do tego doprowadzil? oczywicie faceci... dla was jestesmy tylko milym dodatkiem do zycia (za przeproszeniem) przepraszam, ze tak moowie, ale po prostu tak widze cala sprawe... ^^" milym dodatkiem napewno whee ale nie tylko Podam ci przyklad co mi sie w dziewczynach nie podoba przynajmiej w tych ktore znam ze szkoly : sa dwa obozy kazdym dowodzi jedna dziewczyna ktora jest liderem i sie pomiedzy soba kloca , za plecami obgadauja a jak sa blisko to " czesc kochana cos slychac..." i tak jest zawsze nie spotkalem sie nigdy zeby dziewczyna podeszla do dziewczyny i powiedziala "ej nie podoba mi sie ze cos tam..." za to faceci jak mamy cos do kogos innego to mowimy mu to wprost wyzywamy sie przez 5 minut czasem pobijemy ale nastepnego dnia jestesmy kumplami nie zadnego obgadywania knucia i dwulicostwa (oczywiscie pewnie nie wszytkie dziewczyny takie sa wink ) Zgadzam sie z tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:03 pm
Miss_Karina Omega Sun widze, ze tu sie toczy jakas wojna plci ninja Hi Omi 4laugh peeewnie sweatdrop xd ninja Say...po prostu gorycz... gorycz przeze mnie przemawia... mam juz serdecznie dość "Samotności" i to trwającej od lat dzieciństwa... jesteś w otoczeniu przyjaciooł, ale w sercu jesteś sam... mam już dość....'głaszcze' na pewno kogoś znajdziesz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|