|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:38 am
witam wszystkich. 3nodding Czy ktoś wie jak długo jeszce sklepy bendą zamkniente? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:39 am
Telandrel Dark Cape - Taka charakterystyczna dluga czarna peleryna z czerwona podszewka Ogon - Nowy Black Cat Scratch, Czekaj Yume twierdzisz ze on ze spodniami jest tak, sa ze spodniami na stale xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:41 am
Miss_Karina Falcone jestem tu juz z 30 minut jak nie wiecej i nie moge sie do rozmowy wkrecic sweatdrop heh XD trza po prostu wejscie smoka zrobic i txt taki "HEEEEJ!!!" wink blaugh tylko ze ja nie jestem z typu : "Elo ziommm!!!!!" wole spokojne powitanie w stylu WITAM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falc ja zartowalam blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Telandrel Dark Cape - Taka charakterystyczna dluga czarna peleryna z czerwona podszewka Ogon - Nowy Black Cat Scratch, Czekaj Yume twierdzisz ze on ze spodniami jest tak, sa ze spodniami na stale xd crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:42 am
*wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Co porabiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Miss_Karina Telandrel Dark Cape - Taka charakterystyczna dluga czarna peleryna z czerwona podszewka Ogon - Nowy Black Cat Scratch, Czekaj Yume twierdzisz ze on ze spodniami jest tak, sa ze spodniami na stale xd crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nyo? co ci? O.o czemu beczysz? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Dark Cape - Taka charakterystyczna dluga czarna peleryna z czerwona podszewka Ogon - Nowy Black Cat Scratch, Czekaj Yume twierdzisz ze on ze spodniami jest Tek, przytwierdzony na stałe^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:43 am
heh...chyba Sei zarazila mnie tym "Nyo~" xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:47 am
Bo ja swoje spodnie lubie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:50 am
Telandrel Bo ja swoje spodnie lubie sweatdrop ja tez moje lubie bo mam takie same (moje mam od pierwszego dni na gaii ) dzieki za kaske biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:50 am
Telandrel Bo ja swoje spodnie lubie sweatdrop Oi, ale tamte też są ładne^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:51 am
Telandrel Bo ja swoje spodnie lubie sweatdrop normalka ^^" a moze chcesz taki puszysty...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:52 am
Falcone Telandrel Bo ja swoje spodnie lubie sweatdrop ja tez moje lubie bo mam takie same (moje mam od pierwszego dni na gaii ) dzieki za kaske biggrin Wiesz ta ilosc przy tych celach nie robi duzej roznicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|