|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:20 am
Telandrel Christoff_Gangrell Dobze że dokoałem wczoraj zakupu czegoś ważnego a nie czekałem do ostanieij chwili.. jak to ja.... sweatdrop choć moz ejutro siem naprawi... ale i tak się cieszę.....^^ A coz takiego kupiles, jezeli mozna wiedziec. Hie hie.. prezencik na urodzinki... pewnej koleżnce... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:21 am
Wiem, opóźnienie było^^...już potwierdziłem, dzięki wielkie^^! Spróbuję szybko oddać^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:22 am
Yumehayla Wiem, opóźnienie było^^...już potwierdziłem, dzięki wielkie^^! Spróbuję szybko oddać^^ spox...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:24 am
Papapa ludu... biggrin do zobaczyska.. Yum, bede twoja zmora jak cos...:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:25 am
Dobra jo tyż sie zrywam.... bo mnie wydziedziczą..... xp
papa
*pufff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:27 am
Szpanerska goła klata XD...nie ma nawet gdzie zwykłej białej bluzki kupić- -...ale kapelutek jest świetny^^! Jeszcze tylko spodnie z tego zestawu i będzie fajo^^...dzięki raz jeszcze, Wodzu^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:28 am
O Yume kapelusik. Mnie oficjalnie jeszcze dwoch rzeczy do szczescia brakuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:29 am
Telandrel O Yume kapelusik. Mnie oficjalnie jeszcze dwoch rzeczy do szczescia brakuje Jakich, jakich^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:31 am
1)Dark Cape 2)Angelic Scarf (a co...!) I wlasnie stwierdzilem ze wreszcie jest dla mnie odpowiedni ogon to 3 razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:33 am
Telandrel 1)Dark Cape 2)Angelic Scarf (a co...!) I wlasnie stwierdzilem ze wreszcie jest dla mnie odpowiedni ogon to 3 razem Cape? O.o to ogon szopa? edit. cokolwiek to jets ja tego ni mam wink
Yume...mi do szczescia brakuje Nitemare scarf oraz...ten kapelutek crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:35 am
jestem tu juz z 30 minut jak nie wiecej i nie moge sie do rozmowy wkrecic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:36 am
Falcone jestem tu juz z 30 minut jak nie wiecej i nie moge sie do rozmowy wkrecic sweatdrop heh XD trza po prostu wejscie smoka zrobic i txt taki "HEEEEJ!!!" wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 10:37 am
Dark Cape - Taka charakterystyczna dluga czarna peleryna z czerwona podszewka Ogon - Nowy Black Cat Scratch, Czekaj Yume twierdzisz ze on ze spodniami jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|