|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:29 am
Christoff_Gangrell Wodzu Christoff_Gangrell Miss_Karina Hey Panie z Telenoweli blaugh xd dziś odcinek przygód Chrissa 97382868482788252187427655 zapraszamy ale najpierw przerwa na reklamy..... A o to kijek do cwiczen" kij 200 ", jesli masz tylko swoj stary, to wyzuc go, i kup nowy za jedyne 999.99... A jeśli zadzwonisz w ciągu 5sekund to dostaniesz jeszcze puszke farby do malowania naszego kijka (jeśli stary kolor ci sie znudzi) całkiem za darmo..... dozycimy takze elektryczna maszynke do obcinania paznokci, oraz paczke zapalek, bo nigdy nie wiadomo kiedy wysiadzie prad... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:34 am
Dzwoń jóż teraz na nr 0-700-666-69-007
Opłata za połączenie 999.99 za minute...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:35 am
Christoff_Gangrell Dzwoń jóż teraz na nr 0-700-666-69-007 Opłata za połączenie 999.99 za minute... O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:36 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell Dzwoń jóż teraz na nr 0-700-666-69-007 Opłata za połączenie 999.99 za minute... O.o" Ale w promocji 99.99 za sekunde....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:37 am
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell Dzwoń jóż teraz na nr 0-700-666-69-007 Opłata za połączenie 999.99 za minute... O.o" Ale w promocji 99.99 za sekunde.... dozucamy do tego darmowe 20 sms-ow [tylko na co on mi na stacjonarke??]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:38 am
Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1
seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:40 am
Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków a ja w końcu zawiatałem dzisiaj do kumpla a jemu siem nagle scaner ZRYYYYYYYPAAAAAAAAAŁ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:41 am
Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków Hej Mala wariatko XD hmm...a tam mozna wklepywac fotki? ^^" wink moze zaloze sobie konto na DA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:42 am
Miss_Karina Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków Hej Mala wariatko XD hmm...a tam mozna wklepywac fotki? ^^" wink moze zaloze sobie konto na DA blaugh Można 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:43 am
Christoff_Gangrell Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków a ja w końcu zawiatałem dzisiaj do kumpla a jemu siem nagle scaner ZRYYYYYYYPAAAAAAAAAŁ gonk A wC@FEIIIIII TYŻ ZRYYYYYYYYYPAAAAAAANYYYYYYYYYYYY gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:44 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków Hej Mala wariatko XD hmm...a tam mozna wklepywac fotki? ^^" wink moze zaloze sobie konto na DA blaugh Można 3nodding potem to zrobie ^^ CHristoff nie lam sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:45 am
Christoff_Gangrell Christoff_Gangrell Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków a ja w końcu zawiatałem dzisiaj do kumpla a jemu siem nagle scaner ZRYYYYYYYPAAAAAAAAAŁ gonk A wC@FEIIIIII TYŻ ZRYYYYYYYYYPAAAAAAANYYYYYYYYYYYY gonk Pedz do urbana, ziom... biggrin witaj, slodka seychan.. [ eek ] ja to powiedzialem?? [cos w tym musi byc.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:46 am
Ja musze kumpla tylko zmusić by mi wreszcie skaner przyniusł bo w piatek zapomniał xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:47 am
Sei chan Ja musze kumpla tylko zmusić by mi wreszcie skaner przyniusł bo w piatek zapomniał xp lol Gapiszon XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 9:47 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Mraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1 seikathefish.deviantart.com -jak dorwe skaner to będzie tu reszta moich rysunków Hej Mala wariatko XD hmm...a tam mozna wklepywac fotki? ^^" wink moze zaloze sobie konto na DA blaugh Można 3nodding potem to zrobie ^^ CHristoff nie lam sie XD a ja i tak nie umiem rysować sweatdrop witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|