|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:21 am
Miss_Karina Sayokun po ile chodzi Bouncy Antennae ??? eee...? O.o Bouncy...co? o.O coś takiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:23 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun po ile chodzi Bouncy Antennae ??? eee...? O.o Bouncy...co? o.O coś takiego xp slodkie 4laugh xd nie wiem po ile sa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:26 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun po ile chodzi Bouncy Antennae ??? eee...? O.o Bouncy...co? o.O coś takiego xp slodkie 4laugh xd nie wiem po ile sa wink znalazłem wg EVIL chodzą po 2300-2500g xd chcesz kupić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:26 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun po ile chodzi Bouncy Antennae ??? eee...? O.o Bouncy...co? o.O coś takiego xp w przewodniku masz link do cennikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:27 am
wlasnie sie zorientowalam ze mam 1,5 GB zdjec na kompie z cyfroowki O.o"
Say chcialabym, ale mam malo kasy sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:29 am
Miss Karina ile ci brakuje?
No iwesz co saio tak zdierac odsprzedaz 2000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:31 am
Telandrel Miss Karina ile ci brakuje? cos kolo 1,5 k gonk (i tak musze oddac dlug Bee crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:33 am
muszę to sprzedać bo mi brakuje siana na prezęt urodzinowy dla lety sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:37 am
Sayokun muszę to sprzedać bo mi brakuje siana na prezęt urodzinowy dla lety sweatdrop ok wink pozniej moze kupie taniej te "antenki" ^^ wink edit: a kiedy ma i co chcesz jej kupic? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:43 am
Miss_Karina Sayokun muszę to sprzedać bo mi brakuje siana na prezęt urodzinowy dla lety sweatdrop ok wink pozniej moze kupie taniej te "antenki" ^^ wink edit: a kiedy ma i co chcesz jej kupic? wink ma 1 grudnia a co mogę najwyżej powiedzieć pm-em bo jeszcze przeczyta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:44 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun muszę to sprzedać bo mi brakuje siana na prezęt urodzinowy dla lety sweatdrop ok wink pozniej moze kupie taniej te "antenki" ^^ wink edit: a kiedy ma i co chcesz jej kupic? wink ma 1 grudnia a co mogę najwyżej powiedzieć pm-em bo jeszcze przeczyta blaugh dawaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:46 am
Sayokun ma 1 grudnia a co mogę najwyżej powiedzieć pm-em bo jeszcze przeczyta blaugh moze kupisz jej gustownego scarfika za jedyne 149999k wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:49 am
Omega Sun Sayokun ma 1 grudnia a co mogę najwyżej powiedzieć pm-em bo jeszcze przeczyta blaugh moze kupisz jej gustownego scarfika za jedyne 149999k wink ? jakbym miał kasę to bym kupił sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:55 am
Driona ciekawe czy ona wie, ze 1 grudnia to rowniez Dzien bez papierosa wink Dlaczego zawsze jak przychodze i sie odezwe robi sie cisza... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|