|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 6:55 am
"The store is currently down for maintenance. Please check back later." Co jest z tym porabanym sklepem? O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 6:56 am
Omega Sun Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd wink j atam wole snieg, ale nie chce zeby bylo slisko xp wink hm,mmm.... Abracadabra, Niechaj ta Ściana zniknie, Abracadabra....Puff Zabije Bee za zamurowanie mi drzwi stressed
Omi jakie anielskie wedki? O.o o.O niigdy ich ni widzialamwstawilam wczoraj link do screena 3nodding Nie sadze zeby byly w listach sweatdrop To pewnie jakas nagroda za lowienie rybek. Teraz ide zrobic zamach na sklep ninja Na razie udalo mi sie obejrzec dwie strony w Gambino i widzialam 7 kolorow bluz z kapturem ninja XD zapodasz linka do tych bluzek...albo nie xd dokonam zamachu nasklepy razem z toba wink blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 6:57 am
Omega Sun Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd wink j atam wole snieg, ale nie chce zeby bylo slisko xp wink hm,mmm.... Abracadabra, Niechaj ta Ściana zniknie, Abracadabra....Puff Zabije Bee za zamurowanie mi drzwi stressed
Omi jakie anielskie wedki? O.o o.O niigdy ich ni widzialamwstawilam wczoraj link do screena 3nodding Nie sadze zeby byly w listach sweatdrop To pewnie jakas nagroda za lowienie rybek. Teraz ide zrobic zamach na sklep ninja Na razie udalo mi sie obejrzec dwie strony w Gambino i widzialam 7 kolorow bluz z kapturem ninja jak włączyłaś sklepy 0.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 6:59 am
Miss_Karina "The store is currently down for maintenance. Please check back later." Co jest z tym porabanym sklepem? O.o" Teraz sklepy sa w naprawie. Jak mi sie uda znow wejsc to podam screena, ale mozesz pochodzic po topikach i zobaczyc jakie niektorzy maja swietne ubranka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:01 am
Wraaaaaa!!!! scream domokun Ni moge do sklepu wejsc a do forum nawet musze odswiezac domokun stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:02 am
Omega Sun Miss_Karina "The store is currently down for maintenance. Please check back later." Co jest z tym porabanym sklepem? O.o" Teraz sklepy sa w naprawie. Jak mi sie uda znow wejsc to podam screena, ale mozesz pochodzic po topikach i zobaczyc jakie niektorzy maja swietne ubranka 3nodding heh 3nodding przyda mi sie lekka zmiana ciuszkoow wink ale kolory takie same blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:09 am
xp kiedy są zwylke otwierane lettery???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:10 am
Sayokun xp są zwylke otwierane lettery??? hm... O.o ja myshle ze sa otwierane dopiro jutro o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:12 am
witam wszystkich. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:16 am
Miss_Karina Sayokun xp są zwylke otwierane lettery??? hm... O.o ja myshle ze sa otwierane dopiro jutro o.O domokun domokun domokun wcieło mi kiedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:19 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun xp są zwylke otwierane lettery??? hm... O.o ja myshle ze sa otwierane dopiro jutro o.O domokun domokun domokun wcieło mi kiedy 25 dnia miesiaca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
po ile chodzi Bouncy Antennae ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Sayokun xp są zwylke otwierane lettery??? hm... O.o ja myshle ze sa otwierane dopiro jutro o.O domokun domokun domokun wcieło mi kiedy lettery sa twierane zawsze pod koniec miesiaca (czyli 25 dzien kazdego miecha wink )ale zdarza sie ze sa przesuwane terminy i ni wim dokladnie o tym ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sayokun Miss_Karina Sayokun xp są zwylke otwierane lettery??? hm... O.o ja myshle ze sa otwierane dopiro jutro o.O domokun domokun domokun wcieło mi kiedy 25 dnia miesiaca xd dzięki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|