|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:03 pm
Ridsu BeeWolf_san Ridsu Iwa__4grozna nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp jak zwykle mi sie zdaje rolleyes a co mam puscic baka i pisac sam do siebie ? byle bts nie pisal o swoim baku. napisz co dzis robiles, moze jakies ciekawe rzeczy, posmiejemy sie smile Piłem browara albo i 3 byłem w sklepie kupiłem sobie koszule i ksiazke, o pierdzelałem sie. Nie wiem czy to jest zabawne ale mozesz sie smiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 2:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 7:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 9:04 am
co? przyszedl i juz przeklina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 10:56 am
Iwa__4grozna a ja siedziałam i uczyłam się do 3 w nocy xp cry nie wyobrażam sobie siebie w podobnej sytuacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:06 am
Kiray co? przyszedl i juz przeklina xd nic nic.. to pieprzony szok kulturowy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 9:01 am
Kiray Twistus dziwne bo go widzialm generale wczesniej wink a tak woogle to jako dobry general wpier powinien przeszkolic partyzantki jak walczyc na gole klaty mrgreen jakis pradnik napisze ale sama teoria to niewszystko potrzebna jest takze praktyka i bede potrzebowal asystentki... a wiem ze Towarzyszko Twist znasz sie na rzeczy to nia zostaniesz mrgreen a przy okazji wpadlem na genialny pomysl... Generalicja zadba o zdrowie naszych Towarzyszek... przeprowadzimy obowiazkowe badania na posiadanie raka piersi. nie martwcie sie Partyzantki Generalowie maja MOC w rekach i was szybko wylecza mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 12:37 pm
opcy Kiray Twistus dziwne bo go widzialm generale wczesniej wink a tak woogle to jako dobry general wpier powinien przeszkolic partyzantki jak walczyc na gole klaty mrgreen jakis pradnik napisze ale sama teoria to niewszystko potrzebna jest takze praktyka i bede potrzebowal asystentki... a wiem ze Towarzyszko Twist znasz sie na rzeczy to nia zostaniesz mrgreen a przy okazji wpadlem na genialny pomysl... Generalicja zadba o zdrowie naszych Towarzyszek... przeprowadzimy obowiazkowe badania na posiadanie raka piersi. nie martwcie sie Partyzantki Generalowie maja MOC w rekach i was szybko wylecza mrgreen cool  Dobre, dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 6:52 am
ozesz w morde jeza... nie ma to jak "obrady" Generalicji... *szuka jakiegos soku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 12:57 pm
Kiray ozesz w morde jeza... nie ma to jak "obrady" Generalicji... *szuka jakiegos soku* obradowalismy tengo, ale wkradl sie w szeregi szpil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 01, 2006 5:44 am