|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:40 am
Wilczek-BWOM Korangar =[XF]= Buhahahah wqilczxek ales se strzelił "francuzy" buehehehehehehe XDDDDDDDDDD NO kurna ..a jak biggrin jestem kurcze ... .. nie wiem co ale fajne biggrin ja wiem... murzyn jesteś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:41 am
Korangar =[XF]= Buhahahah wqilczxek ales se strzelił "francuzy" buehehehehehehe XDDDDDDDDDD siema smile ...a co wy tak na te sushi sie gniewacie??????????? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:42 am
Omega Sun setsuna dragonclaw nieeee..... nie mówcie mi że zostałam sama z tą trójką gonk domokun ja jeszcze jestem przynajmniej duchem wink yuppie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:42 am
setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM scaga skore ... 560 kilo wagi .... rozlewa sie po okolicy bo jest mega pantofelkiem !!! -- oh jaka ona sliczna ale nie w moim typie ... no dobra załóż ją spowrotem xd *martiina znika* wciska sie ...w swuj garniturek z beewolfa biggrin ... no teraz jest gyt ..a ty setsu wink ...  no co? cool ty juz wiesz co !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:43 am
Suney Korangar =[XF]= Buhahahah wqilczxek ales se strzelił "francuzy" buehehehehehehe XDDDDDDDDDD siema smile ...a co wy tak na te sushi sie gniewaci?????????? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun setsuna dragonclaw nieeee..... nie mówcie mi że zostałam sama z tą trójką gonk domokun ja jeszcze jestem przynajmniej duchem wink było by super gdybys była cialkiem obecna biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale się z ciebie murzaj zrobił normalnie Iverson!!!! Albo jakiś alfons XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:44 am
setsuna dragonclaw Omega Sun setsuna dragonclaw nieeee..... nie mówcie mi że zostałam sama z tą trójką gonk domokun ja jeszcze jestem przynajmniej duchem wink yuppie ^^ o co sie klucicie jesli można wiedzieć????????????? sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:45 am
Suney siema smile ...a co wy tak na te sushi sie gniewaci?????????? sweatdrop Bo mnie bolą whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:45 am
Korangar =[XF]= Ale się z ciebie murzaj zrobił normalnie Iverson!!!! Albo jakiś alfons XDDDDD a skąd ci do głowy przyszedł alfons prędzej przymusowy pracownik na polu bawełny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:46 am
Może jakieś propozycję na dzisiejszy wieczór proponuję imprezkę w sali balowej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= Suney siema smile ...a co wy tak na te sushi sie gniewaci?????????? sweatdrop Bo mnie bolą whee stressed sushi cię bolą????????????? sweatdrop niewiedziałem ż eone mogą kogoś boleć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM setsuna dragonclaw Wilczek-BWOM scaga skore ... 560 kilo wagi .... rozlewa sie po okolicy bo jest mega pantofelkiem !!! -- oh jaka ona sliczna ale nie w moim typie ... no dobra załóż ją spowrotem xd *martiina znika* wciska sie ...w swuj garniturek z beewolfa biggrin ... no teraz jest gyt ..a ty setsu wink ...  no co? cool ty juz wiesz co !  twisted *ściąga skórę... i pojawia się przed wami jako czarny smok!* o to ci chodziło? 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:47 am
Korangar =[XF]= Ale się z ciebie murzaj zrobił normalnie Iverson!!!! Albo jakiś alfons XDDDDD TSa MURZAJ haha ... alfons ... raczej RAPER .. biggrin ..ale ja nie przepadam za rapem ... chce trafić to peprezentacji Jamajki ... w bobslejach ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:49 am
Suney setsuna dragonclaw Omega Sun setsuna dragonclaw nieeee..... nie mówcie mi że zostałam sama z tą trójką gonk domokun ja jeszcze jestem przynajmniej duchem wink yuppie ^^ o co sie klucicie jesli można wiedzieć????????????? sweatdrop whee my się nie kłócimy Korangar =[XF]= Może jakieś propozycję na dzisiejszy wieczór proponuję imprezkę w sali balowej popieram ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|