|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 2:48 pm
Omega Sun Yumehayla Wydaje mi się że to tylko edit...owszem anielskie wędki będą...kiedyś przez pomyłkę część użytkowników zamiast do swojego inventory logowała się do moda testującego wędki i tam była...ale na tym screenie wygląda to zbyt nieudolnie... slyszalam o tym, ale czesc wedek trafila do marketu. Podobno zbanowali tych ktorzy je puscili w obieg, ale moze jednak komus udalo sie jedna zachowac xd Wydaje mi sie, ze one beda nagroda dla najlepszych wedkarzy z toplisty albo do wymiany za rzadkie rybki 3nodding a teraz uciekam spac bo rano trzeba wstac na wyklad crying Zobaczymy...papatki, i powodzenia na wykładzie^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:26 pm
Nyu^ ^
Sklepy nie działąją , a sa nowe itemki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 12:45 am
*puff pojawia sie czerwony obłoczek* nie ma nikogo?? o sciana.. witaj... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:23 am
*czerwony obloczek smiga po gildii* siama domokun siama domokun *przenika przez sciany i lata po pokojach* *puff* znika mushe jush isc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:04 am
na chwilę jestem - informatyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:11 am
Taaaa... siedze na inf. i tak se wchodze z nadzija ze ktos bedzie i bede mogl pogadac, a tu qpa, nikogo nie ma...... No nic sprobojemy pozniej.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:18 am
Wodzu Taaaa... siedze na inf. i tak se wchodze z nadzija ze ktos bedzie i bede mogl pogadac, a tu qpa, nikogo nie ma...... No nic sprobojemy pozniej.. razz ja jestem też na infie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:29 am
czesc Wam 4laugh nikt mnie nie obudzil i zaspalam na pociag xp
Dzieki za bumpy Say smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:31 am
Nie, poprostu facet dal nowe zadanie, i musze cos robic.. ale jak cos to jestem... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 2:58 am
a ja się niestety obudziłem... więc ide pod prysznic... może mi suszarka wpadnie do wanny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 3:09 am
witam ale mnie szczena boli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 3:12 am
Kukus a ja się niestety obudziłem... więc ide pod prysznic... może mi suszarka wpadnie do wanny eek eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|