Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5004 5005 5006 5007 5008 5009 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 1:49 pm

BeeWolf_san
Miss_Karina
BeeWolf_san
Wychodzi ze szczeliny w podłodze, widzi drzwi co to za pupieciarnia??..wyjmuje cegły zaprawe i zaczyna murować ..hej ho hej ho murowało by sie hej oo lala !!
scream odczepta sie nyo!!! Zamurujesz mnie zywcem!!!! gonk crying crying P O M O C Y!!!!!!! gonk crying crying

blaugh AAaaa tam jest człowiek ... i zuca we mnie widelcem? ! aaa na pomoc gonk Widelec odbija sie od cegły i laduje w zaprawie ..ojej już nic nim nie zjesz kari crying ... wyciaga i otrzepuje ... ah sad
==.... thx za wyczyszczenie widelca
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 1:53 pm

Wiater wieje! Ale JAK wieje .... normalnie huragan mam za oknem !! szumi brzeczy drzewa wygina ...! Spore są !

BeeWolf_san

Miss_Karina

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 1:55 pm

BeeWolf_san
Wiater wieje! Ale JAK wieje .... normalnie huragan mam za oknem !! szumi brzeczy drzewa wygina ...! Spore są !
u mnie tez wieje, ale nie widze blaugh ok....ide juz spaciu, bo jutro wczesnie wstaje papcie wam 4laugh biggrin
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:03 pm

Miss_Karina
BeeWolf_san
u mnie tez wieje, ale nie widze blaugh ok....ide juz spaciu, bo jutro wczesnie wstaje papcie wam 4laugh biggrin
PAPA ... po znikneiciu kari wyciaga nazedzia i szybko muruje, tynkije maluje itd ... nie widać drzwi biggrin

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:09 pm

BeeWolf_san
PAPA ... po znikneiciu kari wyciaga nazedzia i szybko muruje, tynkije maluje itd ... nie widać drzwi biggrin

znow rozrabiasz wink ? heart
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:14 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

znow rozrabiasz wink ? heart

mmm obejmuje w pasie u całuje mmmmm !!!: ******* " ja rozrabiam nie" patrz kochanie jak ładnie sciana zamórowałęm"

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:17 pm

BeeWolf_san

mmm obejmuje w pasie u całuje mmmmm !!!: ******* " ja rozrabiam nie" patrz kochanie jak ładnie sciana zamórowałęm"

wow, jestes wszechstronnie uzdolniony wink :*:*:*
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:20 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

wow, jestes wszechstronnie uzdolniony wink :*:*:*

Ehh To nic takiego..dumnie patrzy na sciane... Wsumie to masz racje : **** hihi ... mam jeszcze wiele talentów w zanadrzu wink .... przyciaga do siebie patrzy w oczy i całuje płomniennie jej szkarłatne usta...' to brmzi jak tekst z harlekina'' Tuli i całuje słodkie usteczka :* mmm znikam papa kochanie :* wink wiesz co sie jeszcze stanie hihi :*

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:23 pm

BeeWolf_san

Ehh To nic takiego..dumnie patrzy na sciane... Wsumie to masz racje : **** hihi ... mam jeszcze wiele talentów w zanadrzu wink .... przyciaga do siebie patrzy w oczy i całuje płomniennie jej szkarłatne usta...' to brmzi jak tekst z harlekina'' Tuli i całuje słodkie usteczka :* mmm znikam papa kochanie :* wink wiesz co sie jeszcze stanie hihi :*

hihi wink do zobaczenia heart
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:25 pm

Hejka^^! Cio tam słychać^^?

Yumehayla

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:28 pm

Yumehayla

ryby lowie wink Zlapalam taka z bialym brzuszkiem w barton na najtansze robale. Musze ja dodac jutro do spisu rybek w przewodniku surprised

Widze, ze komputerek juz dziala (a moze nocna sesja w kawiarence netowej?) smile
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:31 pm

Omega Sun
Yumehayla

ryby lowie wink Zlapalam taka z bialym brzuszkiem w barton na najtansze robale. Musze ja dodac jutro do spisu rybek w przewodniku surprised

Widze, ze komputerek juz dziala (a moze nocna sesja w kawiarence netowej?) smile

Działa działa 4laugh ...doczekaqłem się^^
Ech szczęściaro...też chciałem rybki połowić, ale sklep nie działa a nie mam przynęty crying

Yumehayla

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:35 pm

Yumehayla

Ech szczęściaro...też chciałem rybki połowić, ale sklep nie działa a nie mam przynęty crying

ja tez sweatdrop to byla ostatnia puszka xp

Widziales anielskie wedki eek ? Jak mozna je zdobyc ?
na tej stronie jest screen
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:44 pm

Omega Sun
Yumehayla

ja tez sweatdrop to byla ostatnia puszka xp

Widziales anielskie wedki eek ? Jak mozna je zdobyc ?
na tej stronie jest screen

Wydaje mi się że to tylko edit...owszem anielskie wędki będą...kiedyś przez pomyłkę część użytkowników zamiast do swojego inventory logowała się do moda testującego wędki i tam była...ale na tym screenie wygląda to zbyt nieudolnie...

Yumehayla

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 2:47 pm

Yumehayla

Wydaje mi się że to tylko edit...owszem anielskie wędki będą...kiedyś przez pomyłkę część użytkowników zamiast do swojego inventory logowała się do moda testującego wędki i tam była...ale na tym screenie wygląda to zbyt nieudolnie...

slyszalam o tym, ale czesc wedek trafila do marketu. Podobno zbanowali tych ktorzy je puscili w obieg, ale moze jednak komus udalo sie jedna zachowac xd Wydaje mi sie, ze one beda nagroda dla najlepszych wedkarzy z toplisty albo do wymiany za rzadkie rybki 3nodding

a teraz uciekam spac bo rano trzeba wstac na wyklad crying
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5004 5005 5006 5007 5008 5009 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games