|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:23 am
Yume twoje rysunki sa piekne strasznie mi sie podobaja..... jak ty to robisz........je tez chce crying
i tak wogule nie masz nic przeciwko ze mam kilka twoich prac na kompie u siebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:26 am
Falcone Yume twoje rysunki sa piekne strasznie mi sie podobaja..... jak ty to robisz........je tez chce crying i tak wogule nie masz nic przeciwko ze mam kilka twoich prac na kompie u siebie whee Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu redface redface redface *cute minka* Oczywiście że nie ^^... ściągaj co chcesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:30 am
Yumehayla Falcone Yume twoje rysunki sa piekne strasznie mi sie podobaja..... jak ty to robisz........je tez chce crying i tak wogule nie masz nic przeciwko ze mam kilka twoich prac na kompie u siebie whee Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu redface redface redface *cute minka* Oczywiście że nie ^^... ściągaj co chcesz biggrin a powiedz mi jeszcze czym rysujesz swoje prace question widze ze Cirilla tez jestes artystka zaraz se obejrze twoje prace whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:42 am
Falcone a powiedz mi jeszcze czym rysujesz swoje prace question Czym? Kredkami, markerami, cienkopisami, zwykłymi czarnymi i żelowymi metalicznymi i brokatowymi, korektorem, złotą i srebrną pastelą, a nawet błyszczykiem do ust XD!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:43 am
moge ci powiedziec ze dodalem ten link co dalas do ulubionych i mam zamiar sciagnac twoje prace tez na kompa bo mi sie podobaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:47 am
Yume jeszcze jedno pytanie ty jestes chlopak czy dziewczyna question sweatdrop bo ostatni byla dyskusja z twoja kolezanka z klasy (chyba Lethiel nie pamietam ) i ona mowila ze jestes dziewczyna ale na gaii masz avatarka faceta sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:49 am
Falcone Yume jeszcze jedno pytanie ty jestes chlopak czy dziewczyna question sweatdrop bo ostatni byla dyskusja z twoja kolezanka z klasy (chyba Lethiel nie pamietam ) i ona mowila ze jestes dziewczyna ale na gaii masz avatarka faceta sweatdrop czasem mnie zadziwiasz swojimi pytaniami stare Yume jest transsexualistą i tyle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:53 am
Ja? Nie wiecie ludzie że anioły są bezpłciowe stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:54 am
Falcone Yume jeszcze jedno pytanie ty jestes chlopak czy dziewczyna question sweatdrop bo ostatni byla dyskusja z twoja kolezanka z klasy (chyba Lethiel nie pamietam ) i ona mowila ze jestes dziewczyna ale na gaii masz avatarka faceta sweatdrop ej.. nic takiego nie pisalam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:54 am
Yumehayla Ja? Nie wiecie ludzie że anioły są bezpłciowe stare ? no nie mów, że ci obcięli sprzęt a nie dali w zamian... no wiesz... "muszelki" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:55 am
Kukus Yumehayla Ja? Nie wiecie ludzie że anioły są bezpłciowe stare ? no nie mów, że ci obcięli sprzęt a nie dali w zamian... no wiesz... "muszelki" crying Czepiasz się- -...po prostu dostosowuję się do sytuacji... cześć nechan^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|