|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:20 am
Iwa__4grozna EvilYuki w zwiazku z kisielem cos mi sie przypomnialo :XP: osobom, ktore przeszkadzaja na lekcji badz powiedza cos niewlasciwego ,moj wosista i historyk kaze pisac wypracowania... kolegak iedys zaproponowal, by dziewczyny rozwiazaly swoj spor ideologiczny w kisielu i Pascal dostal wypracowanie o temacie "Czemu proponowanie kolezankom walki w kisielu uwlacza godnosci kobiet i nauczyciela WOS-u" :XP: cos takiego crying ... lol te fajnego masz tego nauczyciela wlasnie nie jest fajny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:10 am
EvilYuki Iwa__4grozna EvilYuki w zwiazku z kisielem cos mi sie przypomnialo :XP: osobom, ktore przeszkadzaja na lekcji badz powiedza cos niewlasciwego ,moj wosista i historyk kaze pisac wypracowania... kolegak iedys zaproponowal, by dziewczyny rozwiazaly swoj spor ideologiczny w kisielu i Pascal dostal wypracowanie o temacie "Czemu proponowanie kolezankom walki w kisielu uwlacza godnosci kobiet i nauczyciela WOS-u" :XP: cos takiego crying ... lol te fajnego masz tego nauczyciela wlasnie nie jest fajny crying czemu?? z opisu wydaje się całkiem fajny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:04 am
hurraaaaaa 500 strona juppiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 12:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 10:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:09 pm
nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 2:26 pm
Iwa__4grozna nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp jak zwykle mi sie zdaje rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 9:10 am
Ridsu Iwa__4grozna nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp jak zwykle mi sie zdaje rolleyes a co mam puscic baka i pisac sam do siebie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 12:54 pm
BeeWolf_san Ridsu Iwa__4grozna nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp jak zwykle mi sie zdaje rolleyes a co mam puscic baka i pisac sam do siebie ? tak też można blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 1:12 pm
BeeWolf_san Ridsu Iwa__4grozna nie no troszke ..........zdaje ci się sweatdrop xp jak zwykle mi sie zdaje rolleyes a co mam puscic baka i pisac sam do siebie ? byle bts nie pisal o swoim baku. napisz co dzis robiles, moze jakies ciekawe rzeczy, posmiejemy sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|