|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 6:08 am
ja w rysowaniu cienka jestem nie mowiac o graniu na tym markecie choc mozna by bylo sprobowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 6:44 am
to chyba nie szkodzi xd sek w tym, ze przygraniu na markecie mozna sporo stracic ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 7:45 am
Graj 5 godzin dziennie w cardsy. Ja tak robiłem (czasami grałem dłużej) i uzbierałem na lunar cloaka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 9:08 am
5h? ok... nie ma sprawy rolleyes ale jak mi po polsku i po ludzku to wytłumaczysz smile a w tym mozna wygrac wiecej tickenow niz na slotsach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 12:24 pm
raczej tak. przy tym masz jakis wplyw na rozgrywke xd wiec jezeli calosc poprowadzisz rozwaznie, to sporo zarobisz. acz uwazaj na serwer, bo sie knoci czasami>< opierdzielil mnie na 200 ticketow ostatnio crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 1:12 pm
juz mniej wiecej wiem o co chodzi 3nodding i co chwila przeliczam na te tickeny... ale majac 2k tych zetono to co to sa te 200 tickeny? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 1:22 pm
Próbowałem dzisiaj pograć, ale jakoś nie miałem ochoty po tamtej rzeźni z lunar cloakiem (tylko 200 ticketów zrobiłem ) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 1:23 pm
to jest czas![mnie skreca, jak mam w takie rzeczy grac xd ] jeszcze mi tysiac tokenow zostal i musze cos z nimi zrobic. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 4:18 pm
ja teraz zarabiam i pozniej ten item sprzedam na markecie smile moze uda mi sie cos zarobic bo te zetony to z daily chanse mam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 12:58 am
wilkus to jest czas![mnie skreca, jak mam w takie rzeczy grac xd ] jeszcze mi tysiac tokenow zostal i musze cos z nimi zrobic. xp ja mam jeszcze 9 k tokenów xd Ajsza ja teraz zarabiam i pozniej ten item sprzedam na markecie smile moze uda mi sie cos zarobic bo te zetony to z daily chanse mam smile Nawet jeśli kupisz sobie tokeny to zarobisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 3:24 am
według mnie najbardziej stresującą grą jest word bump. jak jest się na 29 to po prostu drgawki wymioty i co 2 minuty do toalety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 4:21 am
ILikeGreenChickenLegs według mnie najbardziej stresującą grą jest word bump. jak jest się na 29 to po prostu drgawki wymioty i co 2 minuty do toalety. ja w to kiedyś grałam, ale po tym, jak przeskoczyłam na ten drugi poziom zaczęłam mieć dość i już nie wróciłam. Palce mi zesztywniały od maniackiego klikania normalnie. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 4:46 am
Ajsza ja teraz zarabiam i pozniej ten item sprzedam na markecie smile moze uda mi sie cos zarobic bo te zetony to z daily chanse mam smile Nawet jeśli kupisz sobie tokeny to zarobisz 3nodding no tak bo 1golda=1token a sprawdzalam po ile chodzi ta cos a'la zbroja to juz bym mogla zaczac zbierac nawet na dark halo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 7:46 am
aaaaa..... aaaaaaa.... boli... swedzi... puchnie... gonk ręka chyba zaraz mi odpadnie, napuchła tak mocno, że teraz jest dwa razy większa od drugiej. Pieprzone uczulenie, nawet nie wiedziałem, że mam alergię na ugryzienie muchy talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 1:30 pm
muchy...? to one w ogóle gryza? przecierz maja aparaty ssace, nie klujaco ssace.
ale musi byc ten pierwszy raz kiedy sie dowiesz. ja jestem sezonowo uczulona na tuskawki, gdy za duzo ich zjem to mam krostki na brzuchu. vbo my w czasie sezonu to mamy makaron z koktaliem z truskawek i tym samym poopijamy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|