|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:38 am
*idzie sie powiesic* shanbilem sie kompletnie x.x (a te "t" do normalnie... ehh...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:53 am
nie przemuj sie, ja nie wiedzialam ze d**k nie żyje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:01 am
ZebraDeath nie przemuj sie, ja nie wiedzialam ze d**k nie żyje sweatdrop ...To było ostre. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:38 am
Anzelmo *idzie sie powiesic* shanbilem sie kompletnie x.x (a te "t" do normalnie... ehh...) błagam, opanuj się... nie jesteś profesorem Miodkiem, literówka każdemu może sięzdarzyć, tym bardziej w nazwisku obcojęzycznym razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 6:38 am
EvilYuki Anzelmo *idzie sie powiesic* shanbilem sie kompletnie x.x (a te "t" do normalnie... ehh...) błagam, opanuj się... nie jesteś profesorem Miodkiem, literówka każdemu może sięzdarzyć, tym bardziej w nazwisku obcojęzycznym razz sorka, ale DWA razy juz sie pomylilem przy pisaniu jego nazwiska xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 8:00 am
Anzelmo EvilYuki Anzelmo *idzie sie powiesic* shanbilem sie kompletnie x.x (a te "t" do normalnie... ehh...) błagam, opanuj się... nie jesteś profesorem Miodkiem, literówka każdemu może sięzdarzyć, tym bardziej w nazwisku obcojęzycznym razz sorka, ale DWA razy juz sie pomylilem przy pisaniu jego nazwiska xP nie ty pierwszy, nie ostatni, ja Ci wybaczam xd ale jak chcesz, to się wieszaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 8:59 am
EvilYuki nie ty pierwszy, nie ostatni, ja Ci wybaczam xd ale jak chcesz, to się wieszaj mrgreen ah, dziekuje za pozwolenie xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:22 am
RUFUS.ABBYSINIAN ZebraDeath nie przemuj sie, ja nie wiedzialam ze d**k nie żyje sweatdrop ...To było ostre. xd wiesz, na swoje usprawiedliwienie, ja nie czytam Dicka. ja go tylko bratu kupuje. a jak bede miala chęć, to poczytam i sie podowiaduje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:16 am
po raz pierwszy zobaczyłam w ksiegarni "Wielki Marsz" S.Kinga.
kiedy wróciłam z forsą do księgarni, już go nie było crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:48 am
Ja nie myślałam, że jakaś książka pisana przez 'starą babę' o młodziezy może mnie porwać. W dodatku, o młodziezy naszej, polskiej. Wiem, bo Musierowicz jakoś mnie nie rusza, co innego opisująca fantastyczny świat Białołęcka... Ale Grażyna Bakiewicz dokonałą cudu - zainteresowałą mnie książką o nastolatce...
"O! Melba" przeczytałam bez większego entuzjazmu, powoli. Polubiłąm najbardziej postać Olka Tarwida, jednego z głownym bad guyów... jakieś było moje zdziwienie i radość, gdy dowiedziałam się, że została napisana kontynuacja z punktu widzenia Olka "Będę u Klary". Przeczytałam do połowy i jakoś tak na razie miałkie toto, ale, ale... może sie rozkręci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:10 am
EvilYuki Ja nie myślałam, że jakaś książka pisana przez 'starą babę' o młodziezy może mnie porwać. W dodatku, o młodziezy naszej, polskiej. Wiem, bo Musierowicz jakoś mnie nie rusza, co innego opisująca fantastyczny świat Białołęcka... Ale Grażyna Bakiewicz dokonałą cudu - zainteresowałą mnie książką o nastolatce... "O! Melba" przeczytałam bez większego entuzjazmu, powoli. Polubiłąm najbardziej postać Olka Tarwida, jednego z głownym bad guyów... jakieś było moje zdziwienie i radość, gdy dowiedziałam się, że została napisana kontynuacja z punktu widzenia Olka "Będę u Klary". Przeczytałam do połowy i jakoś tak na razie miałkie toto, ale, ale... może sie rozkręci. Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:21 pm
ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:05 am
EvilYuki ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę... dalam to mojej mamie do przeczytania... kojarzysz, ta kobieta w ksiażce ma dwóch synów, Michała i Błażeja. Moi bracia też mają tak na imię ninja matka przeżywała 'deja vu' kiedy tylko sięgała po tę książkę... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:43 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę... dalam to mojej mamie do przeczytania... kojarzysz, ta kobieta w ksiażce ma dwóch synów, Michała i Błażeja. Moi bracia też mają tak na imię ninja matka przeżywała 'deja vu' kiedy tylko sięgała po tę książkę... blaugh Jeeej... jeszcze w gimnazjum to czytałam... mirosława Sędzikowska mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|