|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:35 am
Wodzu Czy ty tam wyczuwasz pic na wode?? biggrin Ja moiwe zupelnie powaznie co do niej.. biggrin a czy ja powiedzialem ze jest inaczej...mowie tylko ze z trzech lukow moze jeden dopnie swego celu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:46 am
ktos tu mowil o kobiecych komplexach :] juz wam tlumacze
jezeli dziewczyna nie jest zasypywana komplementami ^^ wtedy ma komplexy bo nie ma jej kto dowartosciowac :]
teeee Kitty wypas foto :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:54 am
Vykk novelin O kurde Vykk... ty wiesz co ??? Ty ładny jesteś ^^ xd hmm..mowisz ze ladny a nic wiecej nie rozbisz z tym... xp ..ehhh te kobiety... a ty bys podziekowal chociaz! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:21 am
Vykk Wodzu Czy ty tam wyczuwasz pic na wode?? biggrin Ja moiwe zupelnie powaznie co do niej.. biggrin a czy ja powiedzialem ze jest inaczej...mowie tylko ze z trzech lukow moze jeden dopnie swego celu... xp Hehe, szczecin to troche daleko.. biggrin A dlaczego ona [Novelin] Nic z tym nie zrobi?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:46 am
Gosiak ktos tu mowil o kobiecych komplexach :] juz wam tlumacze jezeli dziewczyna nie jest zasypywana komplementami ^^ wtedy ma komplexy bo nie ma jej kto dowartosciowac :] teeee Kitty wypas foto :] wiem- mojej kumpeli zawsze fotki ładnie wychodzą.... ja tylko wszystko psuje jak na nich jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:57 am
Vykk novelin O kurde Vykk... ty wiesz co ??? Ty ładny jesteś ^^ xd hmm..mowisz ze ladny a nic wiecej nie rozbisz z tym... xp ..ehhh te kobiety... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:18 pm
sweet_chii Vykk novelin O kurde Vykk... ty wiesz co ??? Ty ładny jesteś ^^ xd hmm..mowisz ze ladny a nic wiecej nie rozbisz z tym... xp ..ehhh te kobiety... domokun no co?? gonk ...znowu nabroilem chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:05 pm
Nie to ja nabroilam, juz nic nie mowie ;]
ale moze sobie pomysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:06 pm
novelin Nie to ja nabroilam, juz nic nie mowie ;] ale moze sobie pomysle... question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:15 pm
Vykk novelin Nie to ja nabroilam, juz nic nie mowie ;] ale moze sobie pomysle... question question question Dobra już siedze cicho, bo mnie Chii zbije ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:03 pm
novelin Vykk novelin Nie to ja nabroilam, juz nic nie mowie ;] ale moze sobie pomysle... question question question Dobra już siedze cicho, bo mnie Chii zbije ;] ahh te kobiety... i jak ich nie kochac... pytanie tylko ktore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:04 am
Kitty-ShadowCat Gosiak ktos tu mowil o kobiecych komplexach :] juz wam tlumacze jezeli dziewczyna nie jest zasypywana komplementami ^^ wtedy ma komplexy bo nie ma jej kto dowartosciowac :] teeee Kitty wypas foto :] wiem- mojej kumpeli zawsze fotki ładnie wychodzą.... ja tylko wszystko psuje jak na nich jestem xp jej zapewne sie nie podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:10 am
Vykk gdybys mieszkal w Ostrowie nie mialabym nic przeciwko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:37 am
natushka88 Vykk gdybys mieszkal w Ostrowie nie mialabym nic przeciwko blaugh ale gdybym mial sie przeprowadzac do kazdej z was to bym zbamrutowal na samych przeprowadzkach... xp ... no tak jak zwykle to meskie szowinistyczne poczucie humoru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|