|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:47 am
Jukatan pani psychol fujka bleee
światło ze mną nie współpracowało i jakość z telefonu SSIE.
mrgreen no to po co wrzucasz, jak brzydkie zdjecie? jak brzydkie ,to nie wrzucaj, bo tylko ludzie beda mysleli, zes brzydka wink ale rozumiem, to jest takie potwierdzenie przez zaprzeczenie, duzo ludziow tak robi, "jestem gruba", a w odpowiedzi słyszą "nie, alez skad" ;P ja planuje wam wrzucic zaniedlugo jakies moje aktualne zdjecie, mam takie sliczne z karabinem, jak dziecko wojny whee ale to nie dzis, nie dzis wrzuciłam, bo chciała patelnia moją fryzurę zobaczyć. a tamten post to taki mało poważny jest mrgreen
jupi jajej! podbiłam 50. stronę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:49 am
pani psychol wrzuciłam, bo chciała patelnia moją fryzurę zobaczyć. a tamten post to taki mało poważny jest mrgreen
jupi jajej! podbiłam 50. stronę! rossumie, rossumie, dziekuje za wyjasnienie whee z karabinem... trzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 10:40 am
gonk gonk gonk czemu moje zdjecia sa zawsze przemilczane?! gonk gonk gonk ja nie licze na komplementy, nawet mi mozecie dosrac jak chcecie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:39 am
TyszeK tak niewiele mi do szczęścia potrzeba whee  zawsze głupio na zdjęciach wychodze stare teraz to jakbym zeza miał czy coś sweatdrop blaugh dopiero teraz to przyczailam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:56 am
pani psychol talk2hand stare Aleeee śliczneeeee <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:59 am
P a t e l n i a pani psychol talk2hand stare Aleeee śliczneeeee <3 to samo jej powiedzialem ^^ btw! czemu KURWA znowu zmieniliscie temat po moim poscie!!! scream scream scream jestem zniesmaczony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 11:19 am
P a t e l n i a Natalyja jest super seksi *zasłania oczy żeby nie było jej widać*. Zobaczcie co właśnie znalazłam na gai *żyg*. http://farm3.static.flickr.com/2190/1971617701_06994a2a77.jpg ślicznie wyglądasz, ladny kolor włosów. to topik własnych zdjęć, przynajmniej tak mi sie zdawało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 11:46 am
crying crying crying nie lubie was crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:11 am
P a t e l n i a Natalyja jest super seksi *zasłania oczy żeby nie było jej widać*. Zobaczcie co właśnie znalazłam na gai *żyg*. http://farm3.static.flickr.com/2190/1971617701_06994a2a77.jpg wjem kotku :* mrgreen
ma supcio spodnie! ale reszta... nie mój styl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:39 am
Jukatan P a t e l n i a Natalyja jest super seksi *zasłania oczy żeby nie było jej widać*. Zobaczcie co właśnie znalazłam na gai *żyg*. http://farm3.static.flickr.com/2190/1971617701_06994a2a77.jpg ślicznie wyglądasz, ladny kolor włosów. to topik własnych zdjęć, przynajmniej tak mi sie zdawało. Założyciel topiku napisał, że można wklejać też zdjęcia innych ciekawych istot. Natalyja : Jest supcio ubrana i ma super włosy, ale nie komponuje się z twarzą :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 8:06 am
mhm, zgadzam się.
aczkolwiek zerknij do tematu "ciekawe linki" czy coś w ten deseń. i tam podałam link do takiej stronki gdzie jest duuuużo zdjęć ciekawie ubranych ludzi. parę zdjęć dałam pojedynczo, bo się nie mogłam oprzeć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 12:42 pm