|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 5:11 am
III Slash III ha marketplacen, exchange fórumon körbenézel alaposan, akkor rájösz. pl te szereted az indiánokat...egy kicsit komolyabb indián avi már 2 milliónál többe kerül http://www.tektek.org/avatar/35810821 Uh, eeezt hogy csináltad? eek Tök jó lett! Ismerem magam, meg fogom nézni lány aviban, és akkor véééééééégem! 2 milla! eek eek eek Az rengeteg! crying És nem akarom minden időmet a gép előtt tölteni!!! De ez lesz a vége! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 5:22 am
tektek.org-on lehet avikat gyártani. 2 millió pedig nagyon kevés, ha az ember az elején nem adja fel, úgyhogy hajrá, én leírtam az alapokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 7:16 am
Igen elolvastam az alapokat, meg meg is néztem a tektek-et, és meg is csináltam az én kis "dream avimat" lányban... eek Eredmény: 5.656.292 Gold neutral stressed Elkeserítő... több lett mint 2, pedig nekem már az is plafon... crying crying crying
Na jó, nem nyavajgok (egyébként nem szokásom), és dehogy adom fel, az sem szokásom. Úgy is összeszedem a rávalót! razz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 7:35 am
nekem 12 millió körül stagnál a dolog... az első 10 milliót könnyen összeszedtem, közben meg agyba főbe költöttem arra ami megtetszett xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 8:31 am
napsugar nekem 12 millió körül stagnál a dolog... az első 10 milliót könnyen összeszedtem, közben meg agyba főbe költöttem arra ami megtetszett xp Könnyen összeszedted??? Azt meg hogy sikerült? Persze, ha megkérdezhetem. Én még mindig sok mindent nem értek, többek között azokat sem, amiket Slash írt az elején, hogy hogyan lehet összeszedni könnyen a milliókat. Magam szoktam mindent kitapasztalni, ezért tart sokáig, mire valami okés lesz. smile De ezek még úgy érzem magasak... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 9:42 am
pont slash leírásával szedtem össze a pénzt biggrin ajánlom, hogy úgy olvasd, hogy közben másik ablakban nézegeted és kipróbálod amiket ír hátha így , hogy te is tapasztalod jobban megérted amúgy nem nehéz, csak kicsiben kell kezdeni és próbálkozni ajánlom, hogy először pl vedd meg mindig az 1 goldos pacake-ket (elég gyakran van kint piacon belőle) és aztán azt az inventoryban el tudod adni 12 goldért de amúgy is elég gyakran kerülnek ki 1 goldos cuccokat (ha visszanézed a postokat, egy jópárat én is belinkeltem) amikből aztán lehet szép kis hasznokat csinálni edit: pl most ezt vettem 1 goldért biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 12:51 am
De ezt hogy csináltad? A Marketplacen kilistáztál minden terméket legalacsonyabb áron? Nekem csak a sok motyót jeleníti meg. Vagy nem is a marketlpace-n szerezted? Már bocsánat, hogy ennyit kérdezek, és ennyi "gond" van velem... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 10:51 am
marketplace - auctions Ending Now - ott van egy olyan kis fül h sort by, ott válaszd ki a just added funkciót és nyomogasd a go-t frissítésnek, hogy minid a legaktuálisabb ajánlatokat lásd, ezek közt lehet rábukkanni ilyen kis finomságokra sőt sokkal jobb ajánlatokra is 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 5:07 am
húha gyorsan megkell vennem a devil tailt, mert közeledik a halloween és már most 80 millió+ stare elkell adnom elég sok befektetésem az ügy érdekében
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 7:34 am
OMG! Elnézést, nincs linkem róla, de marha boldog vagyok mert végre sikerült eladnom (megszabadulnom) a Matao-mtól! whee 175e-ért vettem meg és sikerült 379-ért eladnom! heart Kicsit kockázatos volt, de hát ez van. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 8:11 am
a legtöbb üzleti dolog kockázattal jár. grat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 8:19 am
III Slash III a legtöbb üzleti dolog kockázattal jár. grat! Köszi! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 8:38 am
várok 2 hetet, utána szépen megszabadulok a 41 final reign bundletől, leshotolom hogy volt 100 millám goldban azt elköltöm XD egész szépen felment az áruk, ahhoz képest, hogy csak ma vették ki cs-ből
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 8:43 am
III Slash III várok 2 hetet, utána szépen megszabadulok a 41 final reign bundletől, leshotolom hogy volt 100 millám goldban azt elköltöm XD egész szépen felment az áruk, ahhoz képest, hogy csak ma vették ki cs-ből Azta... 100 milla gold??? eek Nem akarok "rájönni", hogy hülye vagyok ehhez a "játékhoz"... talk2hand redface rolleyes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|