|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 1:17 pm
Afene pedig olyan szép elméletnek tűnt...Nos akkor szerintem Laura meg halt így nem hinném hogy lehet halottakkal beszélbetni. Viszont az tény hogy Megannal volt egyedül viszont, szerintem Davide a gyilkos még mindíg (ha nem van egy utolsó gyanúsítottam de őbenne nem vagyok annyira biztos) Kizárásos alapon Rachel de ő most őrült meg...bár ha eltudja mondani mire gondolt akkor áldásom rá. Amúgy ha nem maradt senki akkor marad Geoff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 2:09 pm
Még valaki? Legyen Rachel? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 2:21 pm
Azért nem kéne ennyire gyorsan Rachel-re szavazni...Ha Laura nem halt meg tőlem beszélhetünk vele bár max 3 kérdésem lesz felélye. Rachel beszámíthatatlansága miatt nem tudok adni a szavára.... De ha Rachelt szavazzátok akkor azt sem bánom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 3:52 pm
rachel tuti nem lenne jó NPC.... bedilizett így teljesen kiszámíthatatlan.... már képzelődött is..... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2009 3:34 am
Szegény Wilfred, ő volt a kedvencem. crying
Rachel szerintem se jó választás, válaszai nem adnának semmi hasznos információt, már ha egyáltalán válaszolna. Marad Geoff. Megan egyre gyanúsabb. Lehet , hogy szövetkezett Geoff-al vagy Daviddel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2009 6:00 am
Hát Megannal már beszéltünk, tehát tőle nem sok újat tudnánk meg. Geoff, Davide és Laura marad. Akkor legyen Laura?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 9:51 am
Laura meg halt! Vagy Mal kifelejtette bár nem hinném hogy még egy hibát elkövetett volna. Marad Geoff.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 10:20 am
Nem biztos, de lehet, hogy meghalt. 50-50% az esélye.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 1:40 pm
Egy szóval sem írtam sehol, hogy Laura meghalt. De, he esetleg meg is ölte volna valaki, amíg nem szerepel ez egyértelműen valamelyik fejezetben, addig az NPC választható.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 1:43 pm
Köszönöm Malreni az igazolást. blaugh Szóval kit válasszunk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 1:00 pm
Akkor Laura. Mindenképp mielött meghal.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 2:13 am
Akkor kérünk egy Laurát! (Remélem tud valami értékes információval szolgálni. sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 9:53 am
Laura, mennyire voltál jóban édesanyáddal? Lehetett vele beszélgetni mindenféléről? Van dadusod? Mit csináltál miután apukád bejelentette, hogy megfenyegették? Mennyire ismerted édesapádat? Kit kedvelsz a legjobban a családban? Mikor kerested édesanyádat voltál a zeneszobában? Érezted valakinek a jelenlétét? Szerinted ki lehet a gyilkos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 10:17 am
Laura -Mivel, már meghalt, ezért kimondhatom, hogy utáltam anyámat! Egy szörnyeteg volt! Midig úgy bánt vele, hogy tudjam, nem vesz még csak szarba sem! -Az egyetlen, akivel képes voltam elbeszélgetni, aki mellettem állt, az Ella, a cselédünk. -Anne-nénit és Shawn-t nagyon szerettem, de ők is meghaltak. -Nem, nem voltam a zeneszobában. Mit keresett volna ott anyám? -Nem. Nem volt körülöttem senki, míg Anne-nénibe bele nem botlottam. -Rachel! Az egy őrült! Megfenyegette Anne-nénit, akit nemsokra rá meg is öltek!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|