|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:31 am
Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Lethiel [Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was :patrzy na niego O_o: lol.. byleś na solarium ? :przytulas: 4laugh Można tak powiedzieć blaugh ej Shinn jak zmieniłeś kolor skóry bez straty fryzurki zakupionej w salonie? surprised Musiałem na nowo kupować fryzurke... można powiedzieć, że zmiana koloru skóry kosztowała mnie tylko ile kosztuje fryzurka sad u... to kiepsko Wiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:34 am
Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:35 am
Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying a wogule co sięstało???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:35 am
Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:36 am
Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? Obraził. Widziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:38 am
Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? nic to on se wyobraził że jestem jego rywalem o rynn ale rynn to tylko kumpela która mieszka na dodatek pareset km ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:39 am
[Shinn] Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? Obraził. Widziałem w jaki sposób?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:39 am
[Shinn] Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? Obraził. Widziałem obrazil ??? o_O ... ojej..... sad jak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:41 am
Sayokun Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? nic to on se wyobraził że jestem jego rywalem o rynn ale rynn to tylko kumpela która mieszka na dodatek pareset km ode mnie kage wyłaź wiem że patrzysz o co ci chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:42 am
:/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ ciekawe czy w mangazynie zrobią listę z uczestnikami polskiej gildji biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:42 am
Katka1989 [Shinn] Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? Obraził. Widziałem w jaki sposób? Mówiąc szczerze... to o SMS ... tyle wczoraj wyczytałem. Niech sam wam opowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:43 am
Sayokun Sayokun Lethiel Sei chan Sayokun Kagenoyami *Spoglada na Sayokun'a* A ja sie juz pozegnam... *znika we mgle* co ja zrobiłem crying crying crying Chyba się Kage na ciebie obraził. chyba cos mnie opoościlo.... cos mu zrobileś ? nic to on se wyobraził że jestem jego rywalem o rynn ale rynn to tylko kumpela która mieszka na dodatek pareset km ode mnie kage wyłaź wiem że patrzysz o co ci chodzi??? O to, ze naruszyles moje prawo do prywatnosci czytajac sms'y, ktore dochodzily do mojej dziewczyny. Tak, czytales prywatna korespondencje... To bylo conajmniej chamskie... Nie mam Ci juz nic wiecej do powiedzenia, zegnam wiec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:44 am
ciekawe ale mnie narazie nie będzie ide sobie nudno tu jak nie wiem co...może na gb będzie lepiej ide.........Narqa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:44 am
Ntsumi_Aya :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ ciekawe czy w mangazynie zrobią listę z uczestnikami polskiej gildji biggrin biggrin To by było coś. A tak właściwie to co konkretnie napisali o naszej gildii w mangazynie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|