Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 10:56 am

Mroovecka
Wilkus - na samo wspomnienie o tym palancie skacze mi ciśnienie... a w ogole wracajac dziś z uczelni wsiadam do peksa i o mało zawału nie dostałam... mam nestety tą przypadłość, ze zapamietuję zapachy... i ktos pachniał/śmierdział (niepotrzebne skreslic) jak ten Król parkietu wczoraj... autentycznie zaczełam sie rozgladac czy go nie ma w peksie biggrin
oz. znam Twoj bol w takim razie.... zawsze sie boje, ze spotak jednego czlowieka, jak jade autobusem/pociagiem. jak ylko jest jakis podobny zapach, zaczynam sie robic nerwowa.
dziwni ludzie sie kreca... w podobny sposob, jak Ty z tym gosciem, mialam z baba od angielskiego. bo jestem w stanie zrozumiec, ze przyczepilaby sie do tego, jak mowie po angielsku, ale nie jak po polsku>< [zwlaszcza, ze mialam racje xd <-- chodzilo o skladnie w zdaniu: "szczegolnie niepokojacym ..." i w tym momencie "to nie jest po polsku!" "zapewniam pania, ze jest"] gÓpi babsztyl
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 12:39 pm

Gram sobie w zomga...

edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD
Na dzisiaj daję sobie spokój xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:08 pm

ichabot
Gram sobie w zomga...

edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD

Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:16 pm

Mroovecka
ichabot
Gram sobie w zomga...

Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin

Oż ty! xD
Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:18 pm

ichabot
Mroovecka
ichabot
Gram sobie w zomga...

Oż ty! xD
Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp

hehehe miałeś po prostu remix, tylko się nie znasz razz
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:22 pm

Mroovecka
ichabot
Mroovecka
ichabot
Gram sobie w zomga...

Oż ty! xD

Yhm... i teleporty do miejsc, które minąłem parę sekund temu xd

Hej, mroov, a ty jesteś beta_tester? question

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:26 pm

ichabot
Mroovecka
ichabot
Mroovecka
ichabot
Gram sobie w zomga...

Oż ty! xD

Yhm... i teleporty do miejsc, które minąłem parę sekund temu xd

Hej, mroov, a ty jesteś beta_tester? question

o czymkolwiek ty do mnie nie mówisz - nie razz
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:41 pm

Chodziło mi o to, czy zaproszono Cię do testowania zOMG'a xd

Na jakiej ty Gai żyjesz, co? xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:46 pm

ichabot
Chodziło mi o to, czy zaproszono Cię do testowania zOMG'a xd

Na jakiej ty Gai żyjesz, co? xp

tak tak, tez cie kocham razz nikt mnie do jniczego podejrzanego razz nie zapraszał razz na jakiej Gai? A żebym to ja wiedziala? Pisalam juz w jakims watku ze ejstem oderwana od rzeczywistosci tutejszej smile
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:53 pm

No właśnie widzę xd

To wszystko przez to, że jesteś tańcząca z lisami mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sat Oct 11, 2008 2:58 pm

ichabot
No właśnie widzę xd

To wszystko przez to, że jesteś tańcząca z lisami mrgreen

tak, lisy sa zue biggrin to wiedza nawet najstarsi indianie biggrin
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 3:02 pm

dobra, chwale się ze ide spac... buziola krejzole biggrin

Mroovecka

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Oct 12, 2008 3:13 am

mam wrazenie, ze roz wykonczyl ichabota o.o
swoja droga... czy komus z ludzi zaproszonych nie przez admina, tylko przez testerow udalo sie ostatnio dostac, czy tylko ja mam takiego niefarta xd ?
PostPosted: Sun Oct 12, 2008 4:02 am

Słodko się zrobiło pod koniec xd

Może jak następnym razem będzie test to się kogoś zapytam...

Wypróbowywałem możliwości aparatu fotograficznego mojej komórki dzisiaj w parku.
Oto efekty mrgreen :
1
2
3
4
5
6
7
8
cool

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sun Oct 12, 2008 8:34 am

wilkus
czy komus z ludzi zaproszonych nie przez admina, tylko przez testerow udalo sie ostatnio dostac, czy tylko ja mam takiego niefarta xd ?

u mnie cisza
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games