|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 10:56 am
Mroovecka Wilkus - na samo wspomnienie o tym palancie skacze mi ciśnienie... a w ogole wracajac dziś z uczelni wsiadam do peksa i o mało zawału nie dostałam... mam nestety tą przypadłość, ze zapamietuję zapachy... i ktos pachniał/śmierdział (niepotrzebne skreslic) jak ten Król parkietu wczoraj... autentycznie zaczełam sie rozgladac czy go nie ma w peksie biggrin oz. znam Twoj bol w takim razie.... zawsze sie boje, ze spotak jednego czlowieka, jak jade autobusem/pociagiem. jak ylko jest jakis podobny zapach, zaczynam sie robic nerwowa. dziwni ludzie sie kreca... w podobny sposob, jak Ty z tym gosciem, mialam z baba od angielskiego. bo jestem w stanie zrozumiec, ze przyczepilaby sie do tego, jak mowie po angielsku, ale nie jak po polsku>< [zwlaszcza, ze mialam racje xd <-- chodzilo o skladnie w zdaniu: "szczegolnie niepokojacym ..." i w tym momencie "to nie jest po polsku!" "zapewniam pania, ze jest"] gÓpi babsztyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 12:39 pm
Gram sobie w zomga...
edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:08 pm
ichabot Gram sobie w zomga... edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:16 pm
Mroovecka ichabot Gram sobie w zomga... edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin Oż ty! xD Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:18 pm
ichabot Mroovecka ichabot Gram sobie w zomga... edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin Oż ty! xD Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp hehehe miałeś po prostu remix, tylko się nie znasz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:22 pm
Mroovecka ichabot Mroovecka ichabot Gram sobie w zomga... edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin Oż ty! xD Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp hehehe miałeś po prostu remix, tylko się nie znasz razz Yhm... i teleporty do miejsc, które minąłem parę sekund temu xd Hej, mroov, a ty jesteś beta_tester? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:26 pm
ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka ichabot Gram sobie w zomga... edit: po godzinie grania FireFox'owi zużycie pamięci zwiększyło się do tak dużego poziomu, że całkowicie przestał odpowiadać i musiałem zakończyć proces przez menedżera zadań xDDDDD Na dzisiaj daję sobie spokój xp Hie hie hie... dobra, przyznam się - to moja robota... za dużo skakałam wokol laptopa i wyłam... wystraszyl sie i zamknął się w sobie... ach ten disco fox biggrin Oż ty! xD Myślałem, że się zarżnę przy tym zOMG'u, tak mi się zacinał, a muza leciała urywkami. xp hehehe miałeś po prostu remix, tylko się nie znasz razz Yhm... i teleporty do miejsc, które minąłem parę sekund temu xd Hej, mroov, a ty jesteś beta_tester? question o czymkolwiek ty do mnie nie mówisz - nie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:41 pm
Chodziło mi o to, czy zaproszono Cię do testowania zOMG'a xd
Na jakiej ty Gai żyjesz, co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:46 pm
ichabot Chodziło mi o to, czy zaproszono Cię do testowania zOMG'a xd Na jakiej ty Gai żyjesz, co? xp tak tak, tez cie kocham razz nikt mnie do jniczego podejrzanego razz nie zapraszał razz na jakiej Gai? A żebym to ja wiedziala? Pisalam juz w jakims watku ze ejstem oderwana od rzeczywistosci tutejszej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:53 pm
No właśnie widzę xd
To wszystko przez to, że jesteś tańcząca z lisami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:58 pm
ichabot No właśnie widzę xd To wszystko przez to, że jesteś tańcząca z lisami mrgreen tak, lisy sa zue biggrin to wiedza nawet najstarsi indianie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 3:02 pm
dobra, chwale się ze ide spac... buziola krejzole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 3:13 am
mam wrazenie, ze roz wykonczyl ichabota o.o swoja droga... czy komus z ludzi zaproszonych nie przez admina, tylko przez testerow udalo sie ostatnio dostac, czy tylko ja mam takiego niefarta xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 4:02 am
Słodko się zrobiło pod koniec xd Może jak następnym razem będzie test to się kogoś zapytam... Wypróbowywałem możliwości aparatu fotograficznego mojej komórki dzisiaj w parku. Oto efekty mrgreen : 12345678 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 8:34 am
wilkus czy komus z ludzi zaproszonych nie przez admina, tylko przez testerow udalo sie ostatnio dostac, czy tylko ja mam takiego niefarta xd ? u mnie cisza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|