|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 5:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 6:48 am
Yui_Tohma Nyu, ja po wsze czasy wielbić będę "Twistera" z Halen Hunt, aż dziw, że film tak lubię. Aktualnie dorwać muszę "Batlle Royale" bo bicie + dużo krwi ponoć nie wyszło reżyserom filmu źle, czekam na genialno fenomenalny "Kod Leonarda da Vinci", "X-men 3" tylko dla postaci cudownego Gambita i [attoncion, attoncion] "Dead or Alive the Movie"!!! Gambit rls 4laugh a czy Kot daWieska taki genialno-fenomenalny to ja nie wiem confused ale obejrzec obejrze... tylko pachnie hollywoodzkim kiczem (jak sama ksiazka xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 5:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 7:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:13 pm
ale grafike miał fajną BTW cała historia działa sie kilka lat potem... tylko nie wiem po co zrobili klony Sephirotha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 5:56 am
Zeby fanki yaoi i tym podobnych miały się do czego ślinić. A Kot Leona spie*******yli, nie podobał mi się od połowy. A Silent Hill całkiem całkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:35 pm
Yui_Tohma Zeby fanki yaoi i tym podobnych miały się do czego ślinić. A Kot Leona spie*******yli, nie podobał mi się od połowy. A Silent Hill całkiem całkiem ...Silent Hill był bardzo bardzo fajny. ...Trzymał klimat gry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 12:44 am
...Arr, yo ho! pirate ...Byłem na "Piratach dwójce"! ...I tak jak po "jedynce" stwierdzam, że bez Depp'a ten film byłby dziesięć razy gorszy. ...Jack Sparrow na prezydenta, arr!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 12:55 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Arr, yo ho! pirate ...Byłem na "Piratach dwójce"! ...I tak jak po "jedynce" stwierdzam, że bez Depp'a ten film byłby dziesięć razy gorszy. ...Jack Sparrow na prezydenta, arr! o tak on jest swietny heart XD mi sie 2 sciaga ninja mam juz 36,1 % xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:12 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Arr, yo ho! pirate ...Byłem na "Piratach dwójce"! ...I tak jak po "jedynce" stwierdzam, że bez Depp'a ten film byłby dziesięć razy gorszy. ...Jack Sparrow na prezydenta, arr! taaaa....popieram. a ciekawe co na to sam zainteresowany? swoją drogą, jego przemówienia biłyby rekordy oglądalności. Kina poszłyby z torbami. Jaaaaaaaaaaaack, potrzebujęmy cię!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:32 am
pirate Ha i tylko poczekac grzecznie (komu sie nie chce ściągać) na 25 Maja 2007 na "Piratów III Na Końcu świata"
Arrrr chyba nie usiedze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 6:00 am
..."Wzgórza mają oczy". ...Hmm. ...Czytałem recenzję, że ten film odstaje od typowych amerykańskich horrorów dla młodzieży. ...Wychodząc z kina wcale nie miałem takiego wrażenia. ... ...Film mi się podobał o tyle, że nawiązywał do prób nuklearnych, co samo z siebie podsuwało klimat Fallouta, którego kocham. ...I właśnie klimat sam w sobie był niezły, ale fabuła była oczywista. Można było tylko obstawiać, kto zginie, a kto przeżyje, pff. ...To tyle. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:25 am
A kojazy ktos z was film "THE CROW - KRUK" z s.p. Brandonem Lee ? Co sadzicie na temat tego obrazu ? Mi osobiscie się podobał, muzyka wpadająca w ucho ( The Cure - BURN polecam).
Apropos SH - obraz dobry, nie ktore sceny wbijaly w fotel ( np. scena z pielegniarkami). Podobal mi sie. Do tego tworcy się postarali i nie zrobili z niego tandetnej sieczki.
PIRAMIDOGLOWY ROCKS a** !!!
PIRACI 2 - tez fajny film. Chociaz moglbyc lepszy. Ale to sequel. Jedyny sequel, który był lepszy od pierwowzoru to Scary Movie 2. Z nie ktorych motywow kulalem sie po ziemi.
PozdrawiaM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:56 am
...A we wtorki... ...O 19... ...Na TVP 1... ...Co tydzień.... ...Lecą Muminki! ...Już od pewnego czasu. ...I...radzę Wam oglądać! (Tak jak i ja to robię. Z Muminków sie nie wyrasta! scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:05 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A we wtorki... ...O 19... ...Na TVP 1... ...Co tydzień.... ...Lecą Muminki! ...Już od pewnego czasu. ...I...radzę Wam oglądać! (Tak jak i ja to robię. Z Muminków sie nie wyrasta! scream ) Kurna nie wiedzialam....a wtorek byl wczoraj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|