Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:48 am
Irisz the elf legyen annyi elég hogy új is vagyok meg nem is xd Írisz.... evil evil scream scream burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:48 am
Selytelmes a vickó... Persze én is az vok... Találjátok ki a szemem szinét! blaugh Persze Softwarekiller sokal jobb eböl a játékbol. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:50 am
Medvelaszlo Irisz the elf legyen annyi elég hogy új is vagyok meg nem is xd Írisz.... evil evil scream scream burning_eyes burning_eyes nah mi az medve? valalmi nem tetszik?? twisted jah és sejtelmes és titokzatos is maradok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:52 am
Irisz the elf Medvelaszlo Irisz the elf legyen annyi elég hogy új is vagyok meg nem is xd Írisz.... evil evil scream scream burning_eyes burning_eyes nah mi az medve? valalmi nem tetszik?? twisted jah és sejtelmes és titokzatos is maradokHogy jutottál ide?? Nem hagyom hogy legyőz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:55 am
én mindenhova eljutok.... de ez most lényegtelen. békével jöttem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:56 am
És mikor a két ősi ellenség ismét szemtöl szembenál Medve szemejire zummolunk. És szűk kamera nézetre váltunk. medve ujaji a revolvere körül köröznek, Irisz hasonlóan a hátérben olyan szárat gyomokat fúj a szél és....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:58 am
izzik ám a levegő xp a levegő tesztoszteron szintje az egekbe szökik rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:00 am
Irisz the elf én mindenhova eljutok.... de ez most lényegtelen. békével jöttem biggrin De ha bármi rosszat teszel.... Én eskü szét szedlek..... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:00 am
napsugar izzik ám a levegő xp a levegő tesztoszteron szintje az egekbe szökik rofl Persze hogy ízik! Sivatagban vagyunk. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:02 am
sgergely És mikor a két ősi ellenség ismét szemtöl szembenál Medve szemejire zummolunk. És szűk kamera nézetre váltunk. medve ujaji a revolvere körül köröznek, Irisz hasonlóan a hátérben olyan szárat gyomokat fúj a szél és.... De a hős vissza vonul a szalonba és kér egy kis Gin-t
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:03 am
nem lesz rá lehetőséged.... fürgébb vagyok én annál twisted am a sivatag kellemes hely max kicsit száraz *revolvere kakasával jácik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:04 am
lassan akár filmet is forgathatnánk.... hamár cdnk van mér nem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:04 am
Már megint a GIN??? MEDVEEEE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:08 am
*Tecik neki a srác stílusa de eltökéli hogy fügetlen szemlélő marad és ha muszáj lesz akor is Medve oldalán szál harcba. hisz mégis csak jobban ismeri. Együtt szoktak RP-zni meg minden.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:08 am
Igen Gin! Inkább játsz valami zenét mert ez a szalon kicsit halk.... Azzal fogta az üveg Gin-t és le ült az asztalhoz kezében egy adag póker kártyával...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|