|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:14 am
Jukatan wicked que.en Daedhel Yajo Oni chyba nie są od tego, żeby Cie zadowalać rolleyes na tym właśnie kasę zarabiają, więc owszem, SĄ! scream Powinni dalej robić dobrą muzykę, to chyba wspólne powołanie wszystkich muzyków, a nie wciskać ludziom szajs i jeszcze brać za to pieniądze. Cóż, na mnie już nie zarobią. stare ... istnieje coś takiego jak komercja xp OMG, kolejne dziecko, które nie lubi komercji, jakie to urocze blaugh Ja nie napisałam, że nie lubię komercji
no ale nie lubię xp
Mhm... niektóre zespoły są bardziej, a niektóre mniej komercyjne. Osobiście wolę te mniej komercyjne, rzecz jasna. Jeden zespół może tworzyć dla pieniędzy, a inny dla fanów...
fani wcale nie decydują o tym czy zespół jest komercyjny.
Aczkolwiek proszę, zakończmy te rozmowę, bo jak życie znam zaraz się będziemy kłócić xp Tego typu tematy są naprawdę drażliwe dla niektórych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:27 am
wicked que.en Ja nie napisałam, że nie lubię komercji
no ale nie lubię xp
Mhm... niektóre zespoły są bardziej, a niektóre mniej komercyjne. Osobiście wolę te mniej komercyjne, rzecz jasna. Jeden zespół może tworzyć dla pieniędzy, a inny dla fanów...
Aczkolwiek proszę, zakończmy te rozmowę, bo jak życie znam zaraz się będziemy kłócić xp Tego typu tematy są naprawdę drażliwe dla niektórych. Tak! Tak! Ohh! Pokłóćmy się xd To może ja zacznę : A zespołu który ma wielu fanów, jest popularny i tworzy super muzykę już nie słuchasz , bo jest komercyjny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:30 am
degenerat wicked que.en Ja nie napisałam, że nie lubię komercji
no ale nie lubię xp
Aczkolwiek proszę, zakończmy te rozmowę, bo jak życie znam zaraz się będziemy kłócić xp Tego typu tematy są naprawdę drażliwe dla niektórych. Tak! Tak! Ohh! Pokłóćmy się xd To może ja zacznę : A zespołu który ma wielu fanów, jest popularny i tworzy super muzykę już nie słuchasz , bo jest komercyjny?
Masz na myśli Tokio Hotel? xp Nie słucham ich, nie.
ale tak serio ... nie wiem z resztą no nie wiem
dajcie mi spokój xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:35 am
wicked que.en Masz na myśli Tokio Hotel? xp Nie słucham ich, nie. ale tak serio ... nie wiem z resztą no nie wiem dajcie mi spokój xp Nie wiem co Ci się podoba. Jaki styl muzyki Cię interesuje. Myślę że jesteś jedną z tych śmiesznych istot które twierdzą że nie słuchają komercji i myślą że dzięki temu są „fajne” . Nie dam Ci spokoju bo jestem **uj twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:40 am
degenerat wicked que.en Masz na myśli Tokio Hotel? xp Nie słucham ich, nie. ale tak serio ... nie wiem z resztą no nie wiem dajcie mi spokój xp Nie wiem co Ci się podoba. Jaki styl muzyki Cię interesuje. Myślę że jesteś jedną z tych śmiesznych istot które twierdzą że nie słuchają komercji i myślą że dzięki temu są „fajne” . Nie dam Ci spokoju bo jestem **uj twisted słucham indie rock'a, np. i nie jestem jedną z tych śmiesznych istot
no weź ja mam urodziny! crying jutro się ze mnie pośmiejcie, proszę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:50 am
Tak mówię często do kobiety xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:32 am
degenerat Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl Kilar to zespol? Wiem, czepiam sie mrgreen Jest roznica miedzy uczestnictwem w kulturze, a graniem "pod publiczke" i lansowaniem sie na sile. Chodzilo mi glownie o to, ze rzucanie na prawo i lewo okresleniem "komercyjny" bywa, delikatnie mowiac, nieprzemyslane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:49 am
Zimtca degenerat Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl Kilar to zespol? Wiem, czepiam sie mrgreen Jest roznica miedzy uczestnictwem w kulturze, a graniem "pod publiczke" i lansowaniem sie na sile. Chodzilo mi glownie o to, ze rzucanie na prawo i lewo okresleniem "komercyjny" bywa, delikatnie mowiac, nieprzemyslane. true biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 3:41 am
Ja tylko napisałam to słowo ot tak... jakoś mi naszło do głowy. Nawet minka na końcu na to wskazuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 5:09 am
degenerat Jukatan degenerat Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl nie wnikam, nie wnikam *Gleba* stressed Dobra. rofl Nieważne rofl Ok, fajna jesteś. a ty jesteś bardzo niefajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 5:26 am
Jukatan a ty jesteś bardzo niefajny. I znów nie załapałaś rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 6:30 am
degenerat Jukatan a ty jesteś bardzo niefajny. I znów nie załapałaś rolleyes wiesz, nawet by mi na tym nie zalezalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 8:13 am
Jukatan degenerat Jukatan a ty jesteś bardzo niefajny. I znów nie załapałaś rolleyes wiesz, nawet by mi na tym nie zalezalo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 8:45 am
Ludzie!! Gaia to komercha jak chu... Sprzedajcie swoje konta albo oddajcie je za darmo!!! Btw. Mam to gdzies czy ktos nazywa muzyke, ktora slucham komercyjna, wazne ze mi sie podoba Peace and love, brothers and sisters!!! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 12:56 pm
ichabot Ludzie!! Gaia to komercha jak chu... Sprzedajcie swoje konta albo oddajcie je za darmo!!! Btw. Mam to gdzies czy ktos nazywa muzyke, ktora slucham komercyjna, wazne ze mi sie podoba Peace and love, brothers and sisters!!! whee whee uje :* lavu-lavu takie podejscie <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|