|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 1:05 am
i pieśni na cmentarzu o tym jak świat ich nienawidzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 1:15 am
4yk4 i pieśni na cmentarzu o tym jak świat ich nienawidzi XD to chyba robią g hoci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 2:11 am
nikt mnie nie rozumie.... nie mam przyjaciół... mój kot mnie podrapał... zginęly mi moje emo-majtasy...
...idę popłakać w piwnicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:50 am
*idzie za nią z cegłami i zaprawa murarską*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:55 am
........ I MóJ NAJLEPSZY ALIENIK PRAGNIE MOJEJ śMIERCI!!!!!!!!!!! emo emo emo emo emo
idę się pociąć różoffą żyletką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:21 am
A to autentyczny cytat z forum jakichś emo nastolatek (lostdiary czy cuś): "a ja sobie przeciełam rękę nożem xD Jestem strasznie blada i widać mi wsyztskie żyły ^^ uwielbiam żyly XD jakaś inna jestem, xD" xp xp wymiękam przy takiej głupocie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:38 am
Yumea A to autentyczny cytat z forum jakichś emo nastolatek (lostdiary czy cuś): "a ja sobie przeciełam rękę nożem xD Jestem strasznie blada i widać mi wsyztskie żyły ^^ uwielbiam żyly XD jakaś inna jestem, xD" xp xp wymiękam przy takiej głupocie Tej to się chyba wszystkie fałdy na tym małym mózgu wyprostowały xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:39 am
mózg gładki jak jedwab. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:41 am
ZebraDeath mózg gładki jak jedwab. rolleyes za to ręke mają ... pofałdowaną rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 9:48 am
A to "cudeńko" znalazłam na www.emo.fora.pl Powali was xd
co myślicie o samookaleczaniu się? Ja często stosuję... mam powody ja tez bo lubie x] a jakiego rodzaju żyletek używasz? ja jednostronnej smile co mi w łapy wpadnie xP ja używam głównie jednostronnej, ale lubię też cyrkiel noo to takie emo, nieprawdaż? ;>
LOL buhaha no i zajżyjcie na to forum co Yumea podała xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 11:50 am
Ci ludzie zawładną naszym światem...o nieeeee xD to forum jest takie kretyńskie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żebym "sikała" na widok jakiegoś wymalowańca, którego nie znam z charakteru...to rzeczywiście...takie emo == emo nienawidzę opisów na gg typu "Jedna żyletka. Jeden ruch." albo inne tego typu bzdety "idę się pociąć" *HURRAAAAAAAA XD* nie powinno się tak przesadnie wylewać swoich uczuć. Od czego ma się przyjaciół? Czy wszyscy muszą wiedzieć, że "oj jak mi źle jak mi nie dobrze"? Przecież nie tylko oni tak mają...ale żeby chodzić cały czas "zdołowanym" to tego właśnie moja psychika by nie zniosła xD Nie mogę po prostu...beznadzieja... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|