|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 7:39 am
ha, a moim idealem jest.. tadam!  Tenderheart Bear czyz on nie jest boski? *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 7:43 am
el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" zgadzam sie, to paranoja jakas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:08 am
el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" nie posiadam takiej bielizny, nie mdleje na jego widok, nie każe mu sie podpisywać niezmywalnym mazakiem...porpostu stwierdzam ze jest fajny, ale widze ze nie wolno mi... przepraszam, nie chciałąm xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:11 am
Mroovecka el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" nie posiadam takiej bielizny, nie mdleje na jego widok, nie każe mu sie podpisywać niezmywalnym mazakiem...porpostu stwierdzam ze jest fajny, ale widze ze nie wolno mi... przepraszam, nie chciałąm xp kazdy ma prawo miec wlasne zdanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:24 am
Mroovecka  czyż nie cudowny...?? powinien się wydepilować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:26 am
nie tam... owłosienie dodaje mu męskości biggrin biggrin biggrin *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:32 am
Mroovecka nie tam... owłosienie dodaje mu męskości biggrin biggrin biggrin *turlu turlu* owłosienie jest be scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:39 am
el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" zacytowana Maja pisała o Severusie Snape, jaki to ma związek z Saskiem? To jeden, dwa, każdy ma swoje gusta, a trzy, pokaż mi, któa z dziewcząt, które lubią Sasuke nosi japoński mundurek, ma stronę o nim, plakaty, ble, ble, ble? A, nie pisz, że zero indywidualizmu, że żenujące. Nie masz prawa do wydawania takich osądów. Dla mnie ty masz indywidualizm kreowany na siłę i też bywasz żenujący stare To jeszcze bardziej żałosne niż maniakalne fanki Sasuke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:39 am
Andareen Mroovecka nie tam... owłosienie dodaje mu męskości biggrin biggrin biggrin *turlu turlu* owłosienie jest be scream *patrzy jak kotek ze Shreka* to był dziołk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:42 am
Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin strasznie spokojny, tylko chodzi i mówi o morderstwach xDD jeśli chodzi o "Naruto", moim ideałem stamtąd jest Iruka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:45 am
el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" o, przepraszam cię bardzo, do mnie mówisz? Ja chcę mieć dzieci z Nejim whee i to co on ma na czole to NIE jest swastyka tylko sawuastyka, a to jest różnica.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:46 am
KAKASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:48 am
Jukatan Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin strasznie spokojny, tylko chodzi i mówi o morderstwach xDD jeśli chodzi o "Naruto", moim ideałem stamtąd jest Iruka rofl Iru..... moja pierwsza miłość w "Naruto" (trzeba reaktywować topic fanek Iruki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:48 am
PlaceboTabs o, przepraszam cię bardzo, do mnie mówisz? Ja chcę mieć dzieci z Nejim whee i to co on ma na czole to NIE jest swastyka tylko sawuastyka, a to jest różnica. ano właśnie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |