|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 11:08 pm
wilkus shilian90 blah... jak zrobic cos takiego, zeby moc piec nalesniczki/costam innego? xDD iiii jak najlatwiej zarobic? ._. i czy mozna pod koniec wiosny jeszcze kupic lustro? i wzielas mnei na nalesniki... /wieczny sentyment./ trzeba dam rozbudowac i kupic kuchnie... najlatwiej chodowac roslinki na poczatku... chyba mozna, jezeli nie bylo jakijs nowej oferty e, a ten dom to u drwala rozbudowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 11:13 pm
mwahahaha, ano, to jedna z radośniejszych rzeczy, jakie można robić. /wilkus uczy się pisać z polskimi znakami./ musisz isć w dół od swojej farmy i w lewo. tam jest taka pojedyncza hałupka i tam właśnie mieszka stolarz. Jeżeli masz odpowiedznią ilość pieniędzy i materiału, mozesz rozbudowywac budynki - obore np. też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 5:29 am
wilkus mwahahaha, ano, to jedna z radośniejszych rzeczy, jakie można robić. /wilkus uczy się pisać z polskimi znakami./ musisz isć w dół od swojej farmy i w lewo. tam jest taka pojedyncza hałupka i tam właśnie mieszka stolarz. Jeżeli masz odpowiedznią ilość pieniędzy i materiału, mozesz rozbudowywac budynki - obore np. też. pisze sie chalupka y_y a duzo trzeba bedzie zaplacic? a potem dzie ta kuchnie kupic? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 6:46 am
rozbudowanie kosztuje 3000+200szt drewna... 1 szt drewna kosztuje 50g, ale mozna samemu wyrabac... najpierw te male galazki co lza u ciebie na polu i w lesie, a potem jak upgrade'ujesz siekiere, to mozesz brac sie za te pienki twisted
a ja mam z Cliffem zielone serduszko heart (i gdzie on ma chustke, to Kai ma chustke rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 9:19 am
Andareen rozbudowanie kosztuje 3000+200szt drewna... 1 szt drewna kosztuje 50g, ale mozna samemu wyrabac... najpierw te male galazki co lza u ciebie na polu i w lesie, a potem jak upgrade'ujesz siekiere, to mozesz brac sie za te pienki twisted a ja mam z Cliffem zielone serduszko heart (i gdzie on ma chustke, to Kai ma chustke rolleyes ) wlasnie sie tak zdziwilam... kurde, wszystko drogie jest takie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 9:24 am
/o, sorki, przeoczylam sweatdrop / ale chyba na tym gra polega, żeby się troche namęczyć... jakbyś miała wszystko od razu, prawdopodobnie szybko by Ci się znudziło wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 9:30 am
wilkus /o, sorki, przeoczylam sweatdrop / ale chyba na tym gra polega, żeby się troche namęczyć... jakbyś miała wszystko od razu, prawdopodobnie szybko by Ci się znudziło wink yeah! mozna stosowac kody, ale ja wole grac uczciwie. ... ... Revania, co ty mu zrobiilas ze masz zielone? DD: ja mam dalej czarne D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:06 am
shilian90 wilkus /o, sorki, przeoczylam sweatdrop / ale chyba na tym gra polega, żeby się troche namęczyć... jakbyś miała wszystko od razu, prawdopodobnie szybko by Ci się znudziło wink yeah! mozna stosowac kody, ale ja wole grac uczciwie. ... ... Revania, co ty mu zrobiilas ze masz zielone? DD: ja mam dalej czarne D: cierpliwości trza. mam juz pomarańczowe i chyba jestem z nim zareczona, ale w grze juz rok minal, czyli znowu mam wiosne... a to wszystko nie takie drogie, zalezy jak umiesz zarabiac wink . ja tym razem postawilam na wielka plantacje ogorkow (co ja sie bede. konewke mam 5 lvl, to do kopania ziemi tez -> hoe sie w grze nazywa, to pracuje :])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:11 am
Andareen shilian90 wilkus /o, sorki, przeoczylam sweatdrop / ale chyba na tym gra polega, żeby się troche namęczyć... jakbyś miała wszystko od razu, prawdopodobnie szybko by Ci się znudziło wink yeah! mozna stosowac kody, ale ja wole grac uczciwie. ... ... Revania, co ty mu zrobiilas ze masz zielone? DD: ja mam dalej czarne D: cierpliwości trza. mam juz pomarańczowe i chyba jestem z nim zareczona, ale w grze juz rok minal, czyli znowu mam wiosne... a to wszystko nie takie drogie, zalezy jak umiesz zarabiac wink . ja tym razem postawilam na wielka plantacje ogorkow (co ja sie bede. konewke mam 5 lvl, to do kopania ziemi tez -> hoe sie w grze nazywa, to pracuje :]) cierpliwosci? .3. przez zasrany rok mam do niego chodzic z kwiatkiem? ... >3> ... <3< ... >3< ... <3>!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:16 am
shilian90 Andareen shilian90 wilkus /o, sorki, przeoczylam sweatdrop / ale chyba na tym gra polega, żeby się troche namęczyć... jakbyś miała wszystko od razu, prawdopodobnie szybko by Ci się znudziło wink yeah! mozna stosowac kody, ale ja wole grac uczciwie. ... ... Revania, co ty mu zrobiilas ze masz zielone? DD: ja mam dalej czarne D: cierpliwości trza. mam juz pomarańczowe i chyba jestem z nim zareczona, ale w grze juz rok minal, czyli znowu mam wiosne... a to wszystko nie takie drogie, zalezy jak umiesz zarabiac wink . ja tym razem postawilam na wielka plantacje ogorkow (co ja sie bede. konewke mam 5 lvl, to do kopania ziemi tez -> hoe sie w grze nazywa, to pracuje :]) cierpliwosci? .3. przez zasrany rok mam do niego chodzic z kwiatkiem? ... >3> ... <3< ... >3< ... <3>! nie musisz codziennie... czasem pare dni przerwy dobrze robi zwiazkowi biggrin . i dawaj mu tez co jakis czas wino (do kupienia w winiarni za "jedyne" 300g), bo on lubi. ach, no i 14 dnia jesieni jak przyjdzie facet, ktory bedzie chcial twoja pomoc w zbiorze winogron w winiarni, to odmow i lec do Cliffa, zeby zaproponowac mu ta prace, bo jak nie, to se pojdzie z miasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:35 am
Cliff uwielbia Curry Rice! przepis: Curry Powder i Rice Ball, ugotowac w garnku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:39 am
aha, wymienione rzeczy kupuje sie w tym sklepie, co sprzedaja ziarna : ) troche oczywiste rzeczy mowie, ale juz kit ;P moj blogus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:44 am
xD ah, jeszcze cops. co to za szesc dziur w prawym dolnym rogu pola? iii obilo mi sie cos o pomagajacych na farmie skrzatach. skad takie cudo mozna wytrzasnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|