|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 10:58 am
No oczywiście, ze nie Ty. Bo co z zlego, co ja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:33 pm
Akurat! Wsszystko, co złe to Paulina Ł, pseudonim Funia =P Ja się przyznałam do tej pory tylko do rozpętania wojny w Iraku ^^ Ale to pewnie Yaja ( xd ) wina, że mamy deszczowe lato (Paulina się nie przyznała)...
Jakie bzdury XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:45 pm
Mylenka Akurat! Wsszystko, co złe to Paulina Ł, pseudonim Funia =P Ja się przyznałam do tej pory tylko do rozpętania wojny w Iraku ^^ Ale to pewnie Yaja ( xd ) wina, że mamy deszczowe lato (Paulina się nie przyznała)... Jakie bzdury XD Wojna w Iraku? A ja byłam pewna że to przez żółwia Franklina... eek Ekhm...nie wiem czy to ważne ale się offtop robi xD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 6:19 am
Nie zauważyłaś, że tu praktycznie w każdym temacie prędzej czy później robi się offtop? Swoją drogą razz . Powoli zbliżam się do skompletowania swojego sprzętu do avatara (pierwsza część Damascus Armor xp - proszę się nie śmiać razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 6:44 am
Ja to widzę, że już masz ^^ I byłam świadkiem jej zakupu ^.- Ja postanowiłam najpierw zbierać na najdroższą rzecz, a jest nią Lunar Cloak.... //Ewidentnie kojarzy mi się z Armadillo Cloak, jeśli to ma jakiś sens// Pewnie jak zwykle mi się odwidzi, jak będę mogła kupić coś innego...
Może ktos ma i nie używa DarkHalo? ^^ Za rozsądną cenę odkupię ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 9:38 am
Yajo kamilka3d *prubuje wyrwać Yajo z transu* No co? No co? gonk Obudziłaś się??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 9:41 am
BlackFriend Łączmy się w bólu... crying xd Taaa... łączmy się, łączmy... mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 12:24 pm
Ufoloodeck Nie zauważyłaś, że tu praktycznie w każdym temacie prędzej czy później robi się offtop? No tjaaa... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:30 am
BlackFriend Ufoloodeck Nie zauważyłaś, że tu praktycznie w każdym temacie prędzej czy później robi się offtop? No tjaaa... sweatdrop I na tym polega piękno tej części forum. mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 8:11 am
Generalnie rzecz ujmując, jakkolwiek by nie było, wyraźnie napisane jest w tytule NIEZALEŻNE Subforum, dla mnie to oznacza dokładnie tyle samo, co róbcie offtop =P Ale szczerze mówiąc to po prostu jak się temat nawinie, to tak głupio w srodku przerwać. I zawsze wychodzi na to, ze jestem offtoper....ehhh sweatdrop
Zastanawia mnie jeszcze, po co ten nowy dział OFFTOPIC...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 12:45 pm
To taka zmyła, żeby ktoś z zewnątrz nie myślał, że u nas bajzel jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:51 am
Mylenka Akurat! Wsszystko, co złe to Paulina Ł, pseudonim Funia =P Ja się przyznałam do tej pory tylko do rozpętania wojny w Iraku ^^ Ale to pewnie Yaja ( xd ) wina, że mamy deszczowe lato (Paulina się nie przyznała)... Jakie bzdury XD No ale ej, ktoś musi innych podjudzać do złych rzeczy, ne? rolleyes Szeptanie do uszka złych rzeczy jest takie sexy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:52 am
kamilka3d Yajo kamilka3d *prubuje wyrwać Yajo z transu* No co? No co? gonk Obudziłaś się?????? A w dzioba nie chcesz panienko za takie delikatne metody budzenia mnie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:54 am
Mylenka Zastanawia mnie jeszcze, po co ten nowy dział OFFTOPIC... Bo nasze subforum jest niezalezne, co znaczy, ze modowie z ogólnego forum gildii nie mogą tutaj wypełniac swoich obowiązków, tylko mamy swoich własnych którzy z kolei tylko tutaj sie rzadzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 6:30 am
Yajo kamilka3d Yajo kamilka3d *prubuje wyrwać Yajo z transu* No co? No co? gonk Obudziłaś się?????? A w dzioba nie chcesz panienko za takie delikatne metody budzenia mnie? stare Ja to robię dla twojego dobra, a ty chcesz mnie bić???? Jak możesz?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|